aloneboy7617 155 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ و اینکه اگه من جاشو از قبل پیش بینی نکنم میاد روی ویوهای من قرار میگیره ؟؟؟ مثه این اکتیویتی من یه جا واسش بزار 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام روی تبلیغات که کلیک بشه تو مرور گر باز میشه ؟ چون قاعدتا لینکش باید جایی باز بشه تا تبلیغ ثبت بشه :nemidoonam: 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام روی تبلیغات که کلیک بشه تو مرور گر باز میشه ؟ چون قاعدتا لینکش باید جایی باز بشه تا تبلیغ ثبت بشه :nemidoonam: اول تو مرور گر بعد Redirect میشه به لینک اصلی که یا تو بازاره یا خود مرورگر ادامه پیدا میکنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ با سلام برنامه من تو صف انتشاربازار رفته ، تو سایت عدد هم زده منتظر انتشار برنامه در کافهبازار و توکن رو بهم داد ، منم تو برنامم زدم ولی نشون نمیده ، حتما باید برنامه منتشر بشه تا تبلیغات فعال بشه؟ میخوام ببینم یه وقت مشکل از طرف من نباشه ، ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ با سلام برنامه من تو صف انتشاربازار رفته ، تو سایت عدد هم زده منتظر انتشار برنامه در کافهبازار و توکن رو بهم داد ، منم تو برنامم زدم ولی نشون نمیده ، حتما باید برنامه منتشر بشه تا تبلیغات فعال بشه؟ میخوام ببینم یه وقت مشکل از طرف من نباشه ، ممنون بله وقتی تبلیغات رو از حالت آزمایشی در بیارید فقط زمانی تبلیغات نمایش داده میشه که برنامه تو کافه بازار انتشار پیدا کنه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ دوباره درود ببخشید وقتی برنامه تو بازار منتشر شد ، تو مارکت های دیگه هم تبلیغات عدد رو قبول میکنن ، برنامه رو اونجا هم بدیم؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اگه تبلیغات به صورت ازمایشی باشه چه اتفاقی میفته؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دوباره درود ببخشید وقتی برنامه تو بازار منتشر شد ، تو مارکت های دیگه هم تبلیغات عدد رو قبول میکنن ، برنامه رو اونجا هم بدیم؟ نه چون عدد فقط با بازار همکاری داره 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اگه تبلیغات به صورت ازمایشی باشه چه اتفاقی میفته؟؟؟؟ تبلیغات کلاینت نمایش داده میشه و هیچ درامدی برای شما نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ نه چون عدد فقط با بازار همکاری داره الان کندو منتشر کرد برناممو ، تبلیغات عدد هم داشت ، تو مایکت هم دادم ببینم چی میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۵ والا اینا تو سایت خود عدد هم گفته شده نمونه سورس و اموزش تصویریش هم هست به هر حال ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aminmoghadas 9 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۷ ممنون از آموزش خوبتون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.