رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در فراخوانی فایل تکس یا در ذخیره ی آن!!


nicetitle
 اشتراک گذاری

سوال

سلام

من تو برنامم مطالبی تو یه فایل تکس ذخیره میشه، بد از مدتی با تغیییر مطالب دوباره اون فایل با مطالب جدید با همون نام قدیم ذخیره میشه

اما بد از فراخوانی فایل بعضی وقتا آخرین مطالب ذخیره شده لوود میشه و بعضی مواقع مطاالب قدیمی!!! و بعضی وقتا هم خطایی که در عکس زیر هس میاد!!!

من که گیج شدم...

کسی میدونه مشکل از کجاس؟

[ATTACH=CONFIG]265[/ATTACH]

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

  • 0

عزیز به نظر من کدنویسی شما مشکل داره ! این ارور همونطور که خودت میدونی میگه قادر به پیدا کردن فایل تعیین شده نیست ! جایی در کدهات به اشتباه عمل کردی... یه بازبینی انجام بده در صورتی که مشکل حل نشد بخشی از کدهای که برای نوشتن و خواندن فایل استفاده کردی رو قرار بده.

موفق باشی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ممنون میشم اگر یه نگاه بندازین...

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
If FirstTime Then
	parser.Initialize
End If
ListView1.Initialize("ListView1")
Activity.AddView(ListView1, 0, 0, 100%x, 100%y)
ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 60dip

Dim job1 As HttpJob
job1.Initialize("DL",Me)
job1.Download("http://su-civil.mihanblog.com/post/rss")	

End Sub 


Sub JobDone(job As HttpJob)

Dim out As TextWriter

out.Initialize(File.OpenOutput(File.DirInternal, "new.txt",False))
out.Write(job.GetString())
out.Close

Dim In As InputStream
In = File.OpenInput(File.DirInternal, "new.txt")
parser.Parse(In, "Parser")
In.Close

End Sub

جالب تر اینجاس که حتی بد از این مشکل یه پوشه ی جدید ساختم تا از اول شرو کنم و مشکلو پیدا کنم...ولی چشتون روز بد نبینه!!! مطالبی که قبلا در حالت بدون پوشه ذخیره شده بود رو در این حالت فراخوانی کرد!!! این دیگه نوبرش بود!!!

f1

f1

f1

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
سلام

از دیتابیس استفاده کردی؟

یه بار از دیتا بیس استفاده کردم ...اما اصلا بالا نیاورد

مجبور شدم از فایل تکست استفاده کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

اگه درست متوجه شده باشم شما نمیخواین یه فایلی رو که دارید دوباره بازنویسی کنید یا شاید مشکلتون عدم ایجاد فایله مورد نظره

میتونید با دستور if و کد زیر از موجود بودن فایل اطمینان حاصل کنید

				If File.Exists(File.DirInternal,"file_nam.txt") = False Then

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
اگه درست متوجه شده باشم شما نمیخواین یه فایلی رو که دارید دوباره بازنویسی کنید یا شاید مشکلتون عدم ایجاد فایله مورد نظره

میتونید با دستور if و کد زیر از موجود بودن فایل اطمینان حاصل کنید

				If File.Exists(File.DirInternal,"file_nam.txt") = False Then

میخوام هر بار اطلاعات بازنویسی بشه...

بازنویسی میشه و چند بار هم که برنامه باز میشه همون اطلاعات درست(آخرین اطلاعات ) رو میاره....ولی بعضی وقتا ازلاعات قدیمی تر رو نشون میده!!

من با true کار کردم ...حتی گفتم اگر بود پاک کن و دوباره یکی ایجاد کن...ولی نمیدونم کجای دلش ذخیره میکنه که بازم اطلاعات قدیم رو میاره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
میخوام هر بار اطلاعات بازنویسی بشه...

بازنویسی میشه و چند بار هم که برنامه باز میشه همون اطلاعات درست(آخرین اطلاعات ) رو میاره....ولی بعضی وقتا ازلاعات قدیمی تر رو نشون میده!!

من با true کار کردم ...حتی گفتم اگر بود پاک کن و دوباره یکی ایجاد کن...ولی نمیدونم کجای دلش ذخیره میکنه که بازم اطلاعات قدیم رو میاره

چرا با sqlite تو دیتا بیس قرارش نمیدی اینجوری راحت تر میتونی با insert delete ,... کار کنی. من الان دارم این کارو انجام میدم خیلی راحت تمام اطلاعات ذخیره میشه(مگر بری تو قسمت app اندرویید و دیتا رو حذف کنی که در اون صورت هم میشه با یه دستور if از File.DirAssets به File.DirInternal کپیش کنی که البته اطلاعات شما از بین میره ولی خطا نمیده ) البته توجه کنید از آدرس File.DirInternal استفاده کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...