modares 2 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۷ سلام، من می خواستم یه صفحه اسپلش مثل صفحه اسپلش اسنپ فود درست کنم ، یعنی پس زمینه از پایین به بالا حرکت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۷ دوتا ایمیج ویو گذاشته و تو هرو تاش یه عکس رو گذاشته با ValueAnimator اومده و با سمت بالا حرکت داده اینم کدش : ValueAnimator anim = ValueAnimator.ofFloat(new float[]{0.0f, 1.0f}); anim.setRepeatCount(-1); anim.setInterpolator(new LinearInterpolator()); anim.setDuration(35000); anim.addUpdateListener(new AnimatorUpdateListener(this) { public void onAnimationUpdate(ValueAnimator animation) { float height = (float) backgroundOne.getHeight(); float translationY = height * ((Float) anim.getAnimatedValue()).floatValue(); img1.setTranslationY(-translationY); img2.setTranslationY(height - translationY); } }); anim.start(); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام، من می خواستم یه صفحه اسپلش مثل صفحه اسپلش اسنپ فود درست کنم ،
یعنی پس زمینه از پایین به بالا حرکت کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.