modares 2 ارسال شده در 9 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 سلام، من می خواستم یه صفحه اسپلش مثل صفحه اسپلش اسنپ فود درست کنم ، یعنی پس زمینه از پایین به بالا حرکت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 9 آبان، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، 2018 دوتا ایمیج ویو گذاشته و تو هرو تاش یه عکس رو گذاشته با ValueAnimator اومده و با سمت بالا حرکت داده اینم کدش : ValueAnimator anim = ValueAnimator.ofFloat(new float[]{0.0f, 1.0f}); anim.setRepeatCount(-1); anim.setInterpolator(new LinearInterpolator()); anim.setDuration(35000); anim.addUpdateListener(new AnimatorUpdateListener(this) { public void onAnimationUpdate(ValueAnimator animation) { float height = (float) backgroundOne.getHeight(); float translationY = height * ((Float) anim.getAnimatedValue()).floatValue(); img1.setTranslationY(-translationY); img2.setTranslationY(height - translationY); } }); anim.start(); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام، من می خواستم یه صفحه اسپلش مثل صفحه اسپلش اسنپ فود درست کنم ،
یعنی پس زمینه از پایین به بالا حرکت کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.