taha1371 84 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۷ سلام کسی میدونه کپچای سایت راهور را چجوری میشه گرفت خودم تبق اموزش اقای ایزدی پیش رفتم اما کپچای سایت با کپچا من یکی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ کپچا های قدیمی با درخواست مجدد آدرس میتونستید عکس رو دانلود کنید اما کپچاهای جدید ، با درخواست مجدد آدرس کپچا رندوم جدید میسازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ کتابخونه هایی برای اینکار در انجمن قرار دارند. که می توانید استفاده کنید. در فروشگاه انجمن هم کتابخونه ای موجود می باشد. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۷ در 10 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : کپچا های قدیمی با درخواست مجدد آدرس میتونستید عکس رو دانلود کنید اما کپچاهای جدید ، با درخواست مجدد آدرس کپچا رندوم جدید میسازه باید چکار کرد در 10 ساعت قبل، امین مهدی نژاد گفته است : کتابخونه هایی برای اینکار در انجمن قرار دارند. که می توانید استفاده کنید. در فروشگاه انجمن هم کتابخونه ای موجود می باشد. «موفق باشید.» اسمش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام کسی میدونه کپچای سایت راهور را چجوری میشه گرفت خودم تبق اموزش اقای ایزدی پیش رفتم اما کپچای سایت با کپچا من یکی نیست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.