fun_code 216 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۷ سلام ب حسب ناچار باید با یه برنامه node.js ارتباط سوکتی برقرا کنم. اون از socket.io استفاده کرده و هیچ مثالی در گوگل و وب سایت رسمی پیدا نکردم. فقط کتابخانه irSocket.io رو پیدا کردم که به درستی به سرور کانکت میشه ، اما هر چه لاگین و ارسال میکنم پاسخی دریافت نمیکنم. در حالیه که با کلاینت سی شارپ لاگین به درستی عمل میکنه... ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۷ بیا تلگرام ببینم چه مشکلی داری تا نبینم چی نوشتی نمی تونم بفهمم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ سلام سوالی که برام پیش اومده اینه که چطور با این کتابخانه متوجه قطعی ارتباط بشیم ؟ در سوکت رویدادی برای این مورد وجود داره و پس از قطعی بطور خودکار اجرا میشه. متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ در در 1397/07/20, 09:54:35، امین مهدی نژاد گفته است : بیا تلگرام ببینم چه مشکلی داری تا نبینم چی نوشتی نمی تونم بفهمم مشکل چیه سلام خوشبختانه مشکل مرتفع شد. فقط چرا در توابعی که در سرویس استارت تعریف میکنیم نمیشه یه آبجکت رو تغییر داد. انگار این توابع ویژه کتابخونه شا تعریف شدن و حتما باید در سرویس تعریف و به تابع دیگری در اکتویتی هدایت کرد. در کل ممنون بابت کتابخونتون ، کارم رو راه انداخت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
ب حسب ناچار باید با یه برنامه node.js ارتباط سوکتی برقرا کنم.
اون از socket.io استفاده کرده و هیچ مثالی در گوگل و وب سایت رسمی پیدا نکردم.
فقط کتابخانه irSocket.io رو پیدا کردم که به درستی به سرور کانکت میشه ، اما هر چه لاگین و ارسال میکنم پاسخی دریافت نمیکنم.
در حالیه که با کلاینت سی شارپ لاگین به درستی عمل میکنه...
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.