M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ گوگل چند وقتی میشه که استفاده از امکانات نقشه رو برای توسعه دهندگان پولی کرده ، 200 دلار ماهیانه ، پس بهتره از نقشه های بومی استفاده کنیم ، امروز به صورت رایگان این کتابخانه رو ، برای پارسی جو و نرم افزار B4A پیاده سازی شد. ( حمایت بیشتر از توسعه دهندگان ایرانی ) نسخه : 1.3 نرم افزار : B4A وبلاگ سایت پارسی جو دمو در داخل آپارات دانلود از طریق گیت هاب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ سلام و درود پایدار هستش؟ چون خیلی از سرویس ها بعد از یه مدت می بندن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، alimo1999 گفته است : سلام و درود پایدار هستش؟ چون خیلی از سرویس ها بعد از یه مدت می بندن سایتشون امکانات زیادی داره ، اگه کاربر زیاد جذب کنه چرا پایدار نباشه. (دقیق نمیتونم بگم پایدار هست یا نیست ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ در در 1397/07/22, 14:37:29، M-CAP7AIN گفته است : گوگل چند وقتی میشه که استفاده از امکانات نقشه رو برای توسعه دهندگان پولی کرده ، 200 دلار ماهیانه ، پس بهتره از نقشه های بومی استفاده کنیم ، امروز به صورت رایگان این کتابخانه رو بدون دریافت حتی 1 ریال ، برای پارسی جو و نرم افزار B4A پیاده سازی شد. ( حمایت بیشتر از توسعه دهندگان ایرانی ) نسخه : 1.1 نرم افزار : B4A وبلاگ سایت پارسی جو دمو در داخل آپارات دانلود از طریق گیت هاب سلام من apikey از طرف پارسی جو گرفتم و جایگزین کردم و برنامه رو که اجرا می کنم به صورت زیر هست روی گوشی ، شبیه ساز و... خود فایل apk که برای تست گذاشته بودید هم به همین صورته ممنون میشم کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، hosseinkarimyan گفته است : سلام من apikey از طرف پارسی جو گرفتم و جایگزین کردم و برنامه رو که اجرا می کنم به صورت زیر هست روی گوشی ، شبیه ساز و... خود فایل apk که برای تست گذاشته بودید هم به همین صورته ممنون میشم کمک کنید. پرمیشن ها رو چک کنید ، رو شبیه ساز باید گوگل پلی سرویس نصب باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ در 12 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : پرمیشن ها رو چک کنید ، رو شبیه ساز باید گوگل پلی سرویس نصب باشه. نه مشکل از پرمیژن نبود روی گوشی تست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سلام برای من هم چنین مشکلی داشت هیچی نشون نمیداد فقط باتن ها بودند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ درست میگید ، دارم بررسی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ آپدیت شد ، خیلی راحت تر از نسخه قبلی استفاده کنید. (SDK بیسیک 4 اندروید آپدیت باشد و همچنین گوگل پلی سرویس از طریق SDK نصب شود.) اگه مشکلی بود گزارش بدین ، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ من که نمیتونم آپدیت کنم یعنی هیتلر شکن میخواد؟؟؟ فایلش رو بذار ما دستی نصب کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ در 50 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : آپدیت شد ، خیلی راحت تر از نسخه قبلی استفاده کنید. (SDK بیسیک 4 اندروید آپدیت باشد و همچنین گوگل پلی سرویس از طریق SDK نصب شود.) اگه مشکلی بود گزارش بدین ، ممنون ممنون درست شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ در 15 دقیقه قبل، msd313 گفته است : من که نمیتونم آپدیت کنم یعنی هیتلر شکن میخواد؟؟؟ فایلش رو بذار ما دستی نصب کنیم تست کنید کتابخونه جدید رو اگه نشد، یا آپدیت کنید یا روش قبلی رو هم اضافه میکنم تو این کتابخونه جدید تداخل با کتابخونه های دیگه هم از بین میره. (استاندارد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ حالا این خطا رو روی شبیه ساز داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۷ در 9 دقیقه قبل، msd313 گفته است : حالا این خطا رو روی شبیه ساز داد. SDK آپدیت نیست ، از خود SDK بیسیک هم میتونید استفاده کنید ، حجم زیادی هم نداره ، جدا از SDK اصلی نصب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سلام این خطا برای چیه؟ Generating R file. Error ..\res\values\values.xml:4: error: Attribute "api_key" has already been defined باید حتماً از api خودم استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، msd313 گفته است : سلام این خطا برای چیه؟ Generating R file. Error ..\res\values\values.xml:4: error: Attribute "api_key" has already been defined باید حتماً از api خودم استفاده کنم؟ کتابخونه جدید با مثال جدید رو تست کنید ، تو گیت هاب توضیح دادم. API تستی گذاشته شده. GitHub - M-CAP7AIN/MC7MapParsijoo: Parsijoo Map B4A | نقشه پارسی جو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ در 15 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : کتابخونه جدید با مثال جدید رو تست کنید ، تو گیت هاب توضیح دادم. API تستی گذاشته شده. GitHub - M-CAP7AIN/MC7MapParsijoo: Parsijoo Map B4A | نقشه پارسی جو مهندس جان توی پوشه res پوشه های values و Layout نیستن!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ در 6 دقیقه قبل، msd313 گفته است : مهندس جان توی پوشه res پوشه های values و Layout نیستن!!!! لازم نیست ، برداشتم ، فقط کافیه اون تکه کد رو به منیفست اضافه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، basic 4 android گفته است : سلام الان توکن رو من دریافت کردم جایگزین هم کردم آیا موقعیت مکانی خودم رو میتونم بگیرم با این کتابخانه . اگر میشه به چه صورتی اگه GPS روشن باشه ، موقعیت مکانی رو نشون میده. نرم افزار بسته -> GPS روشن -> اجرا نرم افزار (با دکمه سمت راست (وسط و بالا) به موقعیت مکانی خودتون هدایت می شید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۷ در 16 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : لازم نیست ، برداشتم ، فقط کافیه اون تکه کد رو به منیفست اضافه کنید. ممنون دوست عزیز روی شبیه ساز LeapDroid فورس کلوز میده و اجرا نمیشه ولی با گوشی اجرا شد اما جی پی اس رو روشن میکنم ولی دکمه L که بالاست کار نمیکنه و یا اون دکمه وسط که میگی من پیداش نمیکنم فکر کنم نیست اصلاً لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.