amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ چرا وقتی می خواهم خروجی بگیرم از برنامه ام درBasic4 چرا این ارور را می دهد لطفا راهنمایم کنید ممنون Parsing code. 0.09 Compiling code. 0.19 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' The following objects added permissions (duplicates are ignored): WebView: android.permission.INTERNET لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ چرا وقتی می خواهم خروجی بگیرم از برنامه ام درBasic4 چرا این ارور را می دهد لطفا راهنمایم کنید ممنونParsing code. 0.09 Compiling code. 0.19 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. Error AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android' The following objects added permissions (duplicates are ignored): WebView: android.permission.INTERNET نسخه api شما چنده مگه ؟ احتمالا نسخه api شما زیر 8 که حافظه خارجی رو ساپرت نمیکنه. کد زیر رو false قرار بدین احتمالا درست شه اگه نه باید ارتقا بدین #CanInstallToExternalStorage: false لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ بله منم این مشکلو داشتم ک api 14 رو دان کردم و در پوشه ی platforms کپی کردم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ داداشم نسخه api چی هست داداشم لینک api 14 را بهم می دی دانلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ داداشم نسخه api چی هست داداشم لینک api 14 را بهم می دی دانلود کنم 14 رو نگیر که واسه بعضی کد های دیگه باز اررور میده. 19 رو بگیر دیگه کامل ok شه. برای api 19 همچنین system image نیاز دارین. لینک دانلود مستقیم API نسخه 19 لینک دانلود مستقیم System image API نسخه 19 باید بعد از دانلود از حالت zip خارجشون کنید و داخل فولدر platforms در پوشه ی مربوط به SDK بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ داداشم بعد کجا قرار بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ http://downloads.puresoftware.org/files/android/API/android-14.zip بفرما دان کردی بم خبر بده راهنماییت کنم پیام خصوصی بفرس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ امین خیلی فرزیااا خخخ بریز تو پوشه ی platforms واقع در محل نصب اندروید اس دی کی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ این را داداشم بعد کجا بزارم لینک دانلود مستقیم System image API نسخه 19 کدومش را باید دانلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ داداشم خدا خیرت بده درست شد اما الان این ارور را می دهد Installing file to device. Error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ هر دو فایل رو دانلود کن بعد تو مسیر sdk/platforms بریزشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ لینک دانلود مستقیم System image API نسخه 19 داداشم کدوم لینکش را باید دانلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir4242 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ داداشم حالا این جواب را می دهد حالا باید چه کنم داداشم Parsing code. 0.03 Compiling code. 0.35 Compiling layouts code. 0.02 Generating R file. 0.04 Compiling generated Java code. 1.01 Convert byte code - optimized dex. 0.39 Packaging files. 0.11 Copying libraries resources 0.01 Signing package file (debug key). 0.51 ZipAlign file. 0.03 Installing file to device. Error No device found. Restarting ADB Server may solve this problem. Tools - Restart ADB Server. The following objects added permissions (duplicates are ignored): WebView: android.permission.INTERNET لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ عجیبه *hendoone* دوستان فکر کنم بجای چت باکس اشتباه گرفتید *hendoone* ما توی انجمن 2 تا تاپیکم جامع داریم یعنی نمیتونید کاربر رو به اون لینک ارجاع بدید. http://answercenter.ir/thread3.html http://answercenter.ir/thread4.html مشکل شما یکی ایه که یک دسترسی رو باید به مانیفست اضافه کنید و از منوی Tools این منو رو بزنید Restart ADB Server. برای اضافه کردن دسترسی به مانیفست از منوی Project و منوی Manifest Editor و کد زیر رو وارد کنید: AddPermission(android.permission.INTERNET) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ کاربر amir4242 از انجمن اخراج شد تاپیک قفل شد ... مدیران محترم هم لطف کنن پست ندن زیر پست بنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir4242 10
چرا وقتی می خواهم خروجی بگیرم از برنامه ام درBasic4 چرا این ارور را می دهد لطفا راهنمایم کنید ممنون
Parsing code. 0.09
Compiling code. 0.19
Compiling layouts code. 0.02
Generating R file. Error
AndroidManifest.xml:2: error: No resource identifier found for attribute 'installLocation' in package 'android'
The following objects added permissions (duplicates are ignored):
WebView:
android.permission.INTERNET
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.