Amir - B 185 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۴۰۲ 1 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام ودرود. درمورد مشکل اول دستور disableItemChangeAnimation رو تست کنید و در مورد مسأله دوم دستور AdapterPosition ممنون در رابطه با پوزیشن اونی که فرمودید پوزیشن آیتم ها رو میده. برای پوزیشن اسکرول ریسایکلرویو این رو پیدا کردم: موقع Build کردن withScrollListener رو صدا میکنیم و از ساب onRecyclerScroll استفاده میکنیم. در مورد disableItemChangeAnimation من نتونستم متدش رو پیدا کنم. فکر کنم تو نسخه جدید کتابخونه حذفش شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 26 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۴۰۲ سلام استاد آیا این امکان وجود داره از DsTabLayout برای ویوپیجر ریسایکلر ویو استفاده کنیم؟ و استاد در مورد سوال قبلیم، من همچنان disableItemChangeAnimation رو نتونستم پیدا کنم. چیکار باید انجام بدم؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ 13 ساعت قبل، Amir - B گفته است: سلام استاد آیا این امکان وجود داره از DsTabLayout برای ویوپیجر ریسایکلر ویو استفاده کنیم؟ و استاد در مورد سوال قبلیم، من همچنان disableItemChangeAnimation رو نتونستم پیدا کنم. چیکار باید انجام بدم؟ ممنون سلام و درود. از اونجایی که DsTabLayout از نسخه ساپورت استفاده میکنه و کتابخونه قدیمی و منسوخ شده هست و ریسایکلر ویو نسخه androidX هست احتمال اینکه تداخل داشته باشن خیلی زیاده. من که اصلا نتونستم از DsTabLayout استفاده کنم چون خطا میده و کامپایل نمیشه. اما اگه تداخل نداشته باشن به نظرم میتونید با هم استفاده کنید. به دوتا متد زیر توجه کنید Private Sub prrecycler_onScrollStateChanged(newState As Int) If newState==prRecycler.SCROLL_STATE_IDLE Then If prRecycler.AdapterPosition<>-1 Then dsTabLayout.SelectTab(prRecycler.AdapterPosition) End If End If End Sub Private Sub dstab_TabSelected(Index As Int, SelectedTab As String, Tag As Object) prRecycler.scrollToPosition(Index) End Sub درمورد سوال دوم هم که عرض شد. متد رو باید مستقیم از خود ریسایکلر صدا بزنید prRecycler.disableItemChangeAnimation 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. از اونجایی که DsTabLayout از نسخه ساپورت استفاده میکنه و کتابخونه قدیمی و منسوخ شده هست و ریسایکلر ویو نسخه androidX هست احتمال اینکه تداخل داشته باشن خیلی زیاده. من که اصلا نتونستم از DsTabLayout استفاده کنم چون خطا میده و کامپایل نمیشه. اما اگه تداخل نداشته باشن به نظرم میتونید با هم استفاده کنید. به دوتا متد زیر توجه کنید Private Sub prrecycler_onScrollStateChanged(newState As Int) If newState==prRecycler.SCROLL_STATE_IDLE Then If prRecycler.AdapterPosition<>-1 Then dsTabLayout.SelectTab(prRecycler.AdapterPosition) End If End If End Sub Private Sub dstab_TabSelected(Index As Int, SelectedTab As String, Tag As Object) prRecycler.scrollToPosition(Index) End Sub درمورد سوال دوم هم که عرض شد. متد رو باید مستقیم از خود ریسایکلر صدا بزنید prRecycler.disableItemChangeAnimation متشکرم بله من گشتم ولی تو کتابخونه من اصلا متد disableItemChangeAnimation وجود نداره. نسخه کتابخونه 4.6 هست . برای شما این گزینه میاد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۴۰۲ هم اکنون، Amir - B گفته است: متشکرم بله من گشتم ولی تو کتابخونه من اصلا متد disableItemChangeAnimation وجود نداره. نسخه کتابخونه 4.6 هست . برای شما هست؟ آخرین نسخه موجود 5.11 هست از پنل دانلود و جایگزین کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۲ @محمدرضا شاهپیری سلام استاد وقت تون بخیر ببخشید سوالی داشتم چطور میتونیم با اسکرول کردن ریسایکلر ویو چنین تولباری رو طراحی بکنیم؟ متشکرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۲ سلام مهندس وقت بخیر من میخوام مث اکسپلور اینستاگرام یه ریسایکلرویو داشته باشم که ویدیوهارو در ابعاد بزرگتری نسبت به عکس ها نمایش بدم چطور میشه ریسایکلرویو رو به این شکل درآورد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ ۱۴ ساعت قبل، Forutan گفته است: سلام مهندس وقت بخیر من میخوام مث اکسپلور اینستاگرام یه ریسایکلرویو داشته باشم که ویدیوهارو در ابعاد بزرگتری نسبت به عکس ها نمایش بدم چطور میشه ریسایکلرویو رو به این شکل درآورد؟ سلام و درود. باید از spanSize استفاده کنید متد زیر رو پیاده کنید مثلا اگه سه ردیف دارین حداکثر مقدار خروجی 3 هست که میشه کل صفحه. Private Sub EventName_getSpanSize(position as int) as int End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ ۲ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود. باید از spanSize استفاده کنید متد زیر رو پیاده کنید مثلا اگه سه ردیف دارین حداکثر مقدار خروجی 3 هست که میشه کل صفحه. Private Sub EventName_getSpanSize(position as int) as int End Sub مهندس پیاده سازیشو متوجه نیستم میشه لطف کنید نمونه بدید چون جایی دیگه هم ندیدم واسه کتابخانه شما اما AmirRecycler سمپل داشت که من اونو تهیه نکردم و کتابخانه شمارو دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، Forutan گفته است: مهندس پیاده سازیشو متوجه نیستم میشه لطف کنید نمونه بدید چون جایی دیگه هم ندیدم واسه کتابخانه شما اما AmirRecycler سمپل داشت که من اونو تهیه نکردم و کتابخانه شمارو دارم پیاده سازی خاصی نداره. شما یه gridview دارین که مثلا 3 تا ستون داره میخواین شامل عکس و ویدئو. میخواین ویدئو دوبرابر عکس باشه. Private Sub EventName_getSpanSize(position as int) as int dim item as Item=items.get(position) if item.isVideo then return 2 else return 1 End Sub در واقع خروجی این تابع نسبت به کل هست.اگه 2 باشه یعنی دو سوم صفحه یا اگه 3 باشه یعنی کل صفحه. پیاده سازی کنید متوجه میشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۲ @محمدرضا شاهپیری سلام استاد بنده در یکی از پروژه ها اشتباها کتابخانه ها را به androidx تغییر دادم حالا که کامپایل میکنم از کتابخانه PersianRecyclerView ایراد میگیره. چندین فایل SDK مربوط به androidx دانلود کردم. الان یه فایل میخواد که اون رو هم بصورت مجزا دانلود کردم و در پوشه کتابخانه قرار دادم اما کماکان خطای زیر رو زمان کامپایل میگیره. چطور این مشکل رو حل کنم. (کاش کتابخانه رو Jetifier نکرده بودم) ممنون B4A Version: 11.80 Parsing code. (0.35s) Java Version: 11 Building folders structure. (0.00s) Compiling code. (0.25s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.google.code.findbugs/jsr305 Source: PersianRecyclerView نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۴۰۲ ۳ ساعت قبل، fun_code گفته است: @محمدرضا شاهپیری سلام استاد بنده در یکی از پروژه ها اشتباها کتابخانه ها را به androidx تغییر دادم حالا که کامپایل میکنم از کتابخانه PersianRecyclerView ایراد میگیره. چندین فایل SDK مربوط به androidx دانلود کردم. الان یه فایل میخواد که اون رو هم بصورت مجزا دانلود کردم و در پوشه کتابخانه قرار دادم اما کماکان خطای زیر رو زمان کامپایل میگیره. چطور این مشکل رو حل کنم. (کاش کتابخانه رو Jetifier نکرده بودم) ممنون این کتابخونه چیز خاصی برای کامپایل نیاز نداره. فقط sdk سایت مرجع کافیه. مشکل کتابخونه های دیگه اس احتمالا 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۲ ۷ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: این کتابخونه چیز خاصی برای کامپایل نیاز نداره. فقط sdk سایت مرجع کافیه. مشکل کتابخونه های دیگه اس احتمالا سلام ممنون نمیدونم مشکل چی بود. ولی با ارتقا B4A و JDK و دانلود SDK از سایت مرجع اوکی شد. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.