javid.m7 12 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 سلام دوستان چجوری میتونم یه گالری عکس بسازم به این صورت که تو هر ردیف سه چهار تا عکس باشه و روی هر عکسی که کلیک میکنم عکس سایزش بزرگ شه ممنون میشم اگه اموزش یا سورسی هست لینکشو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 جستجو کنید موجوده!*badboys* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 15 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 پس ممکنه لینک رو بدید چون من نتونستم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 سلام بفرمایید گالری من فقط تو سرچ سایت زدم گالری اولین چیزی که اومد این بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 15 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، 2015 سلام دوستان این سورس یک گالری هستش کسی از دوستان میتونه بهش Panel2_Touch رو اضافه کنه ... ممنون میشم gall.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام دوستان
چجوری میتونم یه گالری عکس بسازم به این صورت که تو هر ردیف سه چهار تا عکس باشه و روی هر عکسی که کلیک میکنم عکس سایزش بزرگ شه
ممنون میشم اگه اموزش یا سورسی هست لینکشو قرار بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.