javid.m7 12 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان چجوری میتونم یه گالری عکس بسازم به این صورت که تو هر ردیف سه چهار تا عکس باشه و روی هر عکسی که کلیک میکنم عکس سایزش بزرگ شه ممنون میشم اگه اموزش یا سورسی هست لینکشو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ جستجو کنید موجوده!*badboys* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
javid.m7 12 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ پس ممکنه لینک رو بدید چون من نتونستم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید گالری من فقط تو سرچ سایت زدم گالری اولین چیزی که اومد این بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان این سورس یک گالری هستش کسی از دوستان میتونه بهش Panel2_Touch رو اضافه کنه ... ممنون میشم gall.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
javid.m7 12
سلام دوستان
چجوری میتونم یه گالری عکس بسازم به این صورت که تو هر ردیف سه چهار تا عکس باشه و روی هر عکسی که کلیک میکنم عکس سایزش بزرگ شه
ممنون میشم اگه اموزش یا سورسی هست لینکشو قرار بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.