hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ سلام از اساتید کسی کتابخونه ی استفاده از sftp رو داره؟ هرجا یگردم گیرم نمیاد.. سایت مرجع یه فایل گذاشته که متاسفانه اکانت ندارم نمیتونم دانلودش کنم خیلی واجبه دو هفته هست فقط دنبال این کتابخونه هستم... https://www.b4x.com/android/forum/attachments/jsch-zip.49670 این لینک دانلود خود کتابخونه هست B4A Library - Android SFTP based on JSch tutorial | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools اینم لینک صفحه توضیحات کتابخونه اگه کسی از قبل این کتابخونه رو داره لطف کنه برام بزاره ممنون میشم خیلی واجبه بخدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ یعنی نشد یه باااااااااااااار من تو این انجمن سوال بپرسم یه نفر جواب بده بریبن بقیه پستای منو ببینین هیچکدوم جواب نداره خو نپس بدرد چی میخوره اینجا....مگه میشه هیچکدوم از سوالای منو بلد نباشین اخع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ سلام خدمت شما دوست گرامی. لابد سوالای سخت پرسیدین و کسی بلد نبوده. اما درمورد مساله که دارین. کتابخونه فقط توی سایت مرجع هست که اونم پولیه و کسی فکر نکنم اکانت اونجا داشته باشه. یکم درمورد کتابخونه تحقیق میکنم ببینم کارش چیه و چجوریه داستانش. انشالا نسخه بیسیکشو اگه شد برای دوستان آماده میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ کاربرد کتابخونه برای انتقال فایل روی پروتکل SSH هست ، از طرفی جایگزین پروتکل FTP با امنیت بیشتر. همونجوری که آقای شاهپیری گفتن ، میتونید درخواست بدید رایگان دوستان اگه کسی تمایل داشت براتون تبدیل کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۷ من دارم خواب میبینم یکی از پستام جواب داده شده... ممنون از شما دوتا استاد بزرگوار.. آقای M-CAP7AIN درست میگن کسی هست برامون این کتابخونه رو بزاره ؟ بخدا پروژه دارم سایت مرجع هم انگار مال باباشو ازمون میخواد خخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۷ فقط بخاطر این ( یعنی نشد یه باااااااااااااار من تو این انجمن سوال بپرسم یه نفر جواب بده ) تست کتابخونه به خودتون. JSch_B4A.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_ghorbani 61 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۷ واقعا ازت ممنونم خودشه خیلی آقایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamed_ghorbani 61
سلام
از اساتید کسی کتابخونه ی استفاده از sftp رو داره؟
هرجا یگردم گیرم نمیاد..
سایت مرجع یه فایل گذاشته که متاسفانه اکانت ندارم نمیتونم دانلودش کنم خیلی واجبه دو هفته هست فقط دنبال این کتابخونه هستم...
https://www.b4x.com/android/forum/attachments/jsch-zip.49670 این لینک دانلود خود کتابخونه هست
B4A Library - Android SFTP based on JSch tutorial | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools اینم لینک صفحه توضیحات کتابخونه
اگه کسی از قبل این کتابخونه رو داره لطف کنه برام بزاره ممنون میشم خیلی واجبه بخدا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.