رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

این برنامه رو برای شهر قوچان ساختمش

پرداخت درون برنامه ای داره.

امکان موقعیت یابی هم داره.

اول کار هیچی باز نمیشه تا پرداخت نکنین اما یه بخش هم واسه فعال سازی گذاشتم که دوستان هرکی خواست برنامه رو داشته باشه و کامل تست کنه بگه تا براش یه کد فعال شازی بزارم.

هر کد رو یه بار میشه استفاده کرد.

فعلا این چند تا کد رو داشته باشین اگه کد جدید لازم بود بگین.

user:1

pass:1

user:2

pass:2

user:3

pass:3

user:4

pass:4

user:5

pass:5

user:6

pass:6

user:7

pass:7

user:8

pass:8

user:9

pass:9

user:10

pass:10

جایی ایراد یا راهنمایی یا پیشنهاد بود خوشحال میشم بگین.

راستی اتوماتیک دیتابیسشو آپدیت میکنه و اگه ورژن جدیدش هم بیاد از تو خود برنامه دانلود و نصب میشه.gps.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

برنامه رو دانلود و نصب کردم. چند تا سوال میپرسم که هم واسه من جواب بدی و هم واسه بقیه بچه ها. اول اینکه نام کاربری و رمز عبور 10 رو من فعال کردم.

1- با کتابخونه Animation عکس ها رو به حرکت در آوردی ؟ از چند تایمر مختلف استفاده کردی واسه حرکت هاشون ؟ ترتیب هاشون رو بر چه مبنایی انجام دادی ؟

2- نام کاربری ها رو از چه سروری تنظیم کردی؟ از کجا چک میشه که این نام یک بار استفاده شده؟؟؟ راه های مختلفی وجود داره ولی میخوام روش شما رو بدونم.

3- واسه پرداخت درون برنامه ای از چه روشی استفاده کردی؟

4- بعد از فعال سازی برنامه، به چه صورتی برنامه رو تنظیم کردی که اگه یک بار دیگه وارد برنامه شدیم برنامه فعال باشه؟؟

5- قسمت مربوط به خرید نرم افزار رو با TabHost کار کردی ؟؟؟

ممنون میشم توضیحات لازم رو ارائه کنید.

دو سه تا ایراد هم از برنامت میگیرم که اگه هنوز Share نکردی حتما رفعش کن:

اون قسمتی که اومدی تنظیم کردی Back رو که میگه یک بار دیگه Back رو بزنید که خارج بشید

تو برگشت رو یک بار بزن، 1 دقیقه بعد دوباره برگشت رو بزن. از برنامه خارج میشه. در صورتی که نباید به این صورت باشه

باید جوری تنظیم کنی که اگه اولین کلید برگشت توی ثانیه 1 زده شد و دومین کلید برگشت تا حداکثر 5 ثانیه بعدش زده شد از برنامه خارج بشه

در غیر این صورت اگه بیشتر از 5 ثانیه طول کشید کاربر دوباره باید برای خروج از برنامه دو بار کلید برگشت رو بزنه.

تمام برنامه ها به همین صورت که گفتم عمل میکنند مثل BeeTalk و خیلی چیز های دیگه

هم با int میتونی اینکار رو انجام بدی و هم با Boolean . یک Timer هم نیاز داری. ویرایشش کاره 1-2 دقیقه هستش حداکثر.

دومین ایراد هم اینه که قسمت فعال سازی پیش خریده شده ها، اگه برنامه فعال باشه هم باز نشون میده . نباید به این صورت باشه. باید وقتی این قسمت میری کلا بگه برنامه فعال سازی شده است...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

در کنار تغییری که گفتم، اگه Activity مربوط به خرید برنامه رو گرافیکی تر کنی فکر کنم بهتر باشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام.

برنامه رو دانلود و نصب کردم. چند تا سوال میپرسم که هم واسه من جواب بدی و هم واسه بقیه بچه ها. اول اینکه نام کاربری و رمز عبور 10 رو من فعال کردم.

1- با کتابخونه Animation عکس ها رو به حرکت در آوردی ؟ از چند تایمر مختلف استفاده کردی واسه حرکت هاشون ؟ ترتیب هاشون رو بر چه مبنایی انجام دادی ؟

2- نام کاربری ها رو از چه سروری تنظیم کردی؟ از کجا چک میشه که این نام یک بار استفاده شده؟؟؟ راه های مختلفی وجود داره ولی میخوام روش شما رو بدونم.

3- واسه پرداخت درون برنامه ای از چه روشی استفاده کردی؟

4- بعد از فعال سازی برنامه، به چه صورتی برنامه رو تنظیم کردی که اگه یک بار دیگه وارد برنامه شدیم برنامه فعال باشه؟؟

5- قسمت مربوط به خرید نرم افزار رو با TabHost کار کردی ؟؟؟

ممنون میشم توضیحات لازم رو ارائه کنید.

دو سه تا ایراد هم از برنامت میگیرم که اگه هنوز Share نکردی حتما رفعش کن:

اون قسمتی که اومدی تنظیم کردی Back رو که میگه یک بار دیگه Back رو بزنید که خارج بشید

تو برگشت رو یک بار بزن، 1 دقیقه بعد دوباره برگشت رو بزن. از برنامه خارج میشه. در صورتی که نباید به این صورت باشه

باید جوری تنظیم کنی که اگه اولین کلید برگشت توی ثانیه 1 زده شد و دومین کلید برگشت تا حداکثر 5 ثانیه بعدش زده شد از برنامه خارج بشه

در غیر این صورت اگه بیشتر از 5 ثانیه طول کشید کاربر دوباره باید برای خروج از برنامه دو بار کلید برگشت رو بزنه.

تمام برنامه ها به همین صورت که گفتم عمل میکنند مثل BeeTalk و خیلی چیز های دیگه

هم با int میتونی اینکار رو انجام بدی و هم با Boolean . یک Timer هم نیاز داری. ویرایشش کاره 1-2 دقیقه هستش حداکثر.

دومین ایراد هم اینه که قسمت فعال سازی پیش خریده شده ها، اگه برنامه فعال باشه هم باز نشون میده . نباید به این صورت باشه. باید وقتی این قسمت میری کلا بگه برنامه فعال سازی شده است...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

در کنار تغییری که گفتم، اگه Activity مربوط به خرید برنامه رو گرافیکی تر کنی فکر کنم بهتر باشه.

ممنونم بابت اینکه تست کردی.

اول اینکه من این برنامه رو واسه دانشجو های جدید الورود و تقریبا تو یه هفته(چون دیر سفارش دادن) ساختم که دانشگاه ها واسه جدید الورود ها کد فعال سازی می گیرن و شهروند عادی هم خرید می کنه.

مرسی که نظرتو گفتی چون سه شنبه باید share بشه برنامه و مطمعنن تو این وقت کم خیلی جاها ی کارم میلنگه که باید اصلاح کنم.

حالا جواب سوالا:

1-من با استفاده از کتابخونه animation و یک timer که هر 4 ثانیه یک بار کار میکنه مجموعا 7 تا آیکون اول رو با سه روش به حرکت در آوردم. یه select case با 21 عدد case که با یک داده integer و انتخابش به عنوان Rnd(1 to 21) انتخاب نوع و حرکت و آیکنی که باید حرکت کنه رو مشخص میکنه. البته همه ی انیمیشن ها رو قبلا با یه کد ماژول تعریف کردم و تو تایمر فقط انتخابشون کردم.

2- دیتابیس رویه هاستیه که مال خودمه ولی هنوز وقت نکردم سایتشو راه بندازم و از نوع mysql هستش. یه table دارم که 4 تا ستون داره: id, user, pass, archive

id که خودکار پر میشه. به user و pass مقدار میدم که واسه شما 10 بود و archive رو 0 میدم که اگه شما فعال سازی رو انجام بدی به یه php وصل میشه و چک میکنه که همچین یوزر و پسوردی هست یا نه.

اگه نباشه میگه اشتباه، اگه باشه و archive 1 باشه میگه قبلا استفاده شده، اگه باشه و archive 0 باشه اول میره تو یه table دیگه به نام members سریال گوشی شما رو ثبت میکنه و بعد archive رو 1 میکنه، البته یه تایمر هم تو نرم افزار هست که هر چند وقت یه بار چک میکنه ببینه لایسنس درسته یا نه. یه سری مسایل دیگه هم مربوط به کد کردن سریال و چک کردن صحیح بودن سریال هست که نمیگم چون روشم کلا اینه و دستم رو میشه.

به هر حال با این کار نرم افزار برای هر کس ارسال بشه باید فعالش کنه.

3- از سایت flynet.ir یه اکانت گرفتم وبا اسنادش پیش رفتم و پرداخت رو درست کردم البته برای اینکه پرداخت کسی به دلیل مشکلات سرعت اینترنت از بین نره هم یه کارایی کردم که توضیحش طولانیه.

4-مجبورم بگم دیگه*HOHO* بعد از پرداخت یه فایل تکست سریال گوشی رو بعد از cript کردن تو خودش ذخیره میکنه.

وقتی برنامه باز میشه اول چک میکنه این فایل وجود داره یا نه.

اگه وجود داشت چک میکنه سریال درسته یا نه.

اگه درست بود lisencecheked = true و همزمان نگاه میکنه که سریال تو table به نام members جود داره یا نه که اگه نبود فایلو پاک میکنه اون داده رو هم false میکنه.

این کار واسه اینه که کاربر مجبور نباشه همش به نت وصل باشه چون اگه مرحله چک کردن سریال تودیتابیس به دلیل وصل نبودن نت مشکل خورد کاربر لایسنس شده حساب میشه.

5-آره از tabhost استفاده کردم اما اون بخش کلا کار داره که تو آپدیت بعدی درستش میکنم.

برنامه یه update دیتابیس هم داره که فایل دیتابیس رو دانلود و جایگزین میکنه.

یه update سورس هم داره که ورژن بعدی رو دانلود میکنه و خودکار نصب میکنه.

اما چون اینا آخرین ورژنه الان آپدیت نمیشه. اگه خواستین تست کنین قبل از سه شنبه بگین که امتحانی واسه آپدیت ورژن رو بالا ببرم.

یه نگاه هم به سرویس موقعیت یابی برنامه بندازین.

موقعیت شخص رو به دو طریق میفرسته و بازیابی میکنه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این تو ضیحاتی که شما دادین

تنها میگم خسته نباشین و موفق باشین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این تو ضیحاتی که شما دادین

تنها میگم خسته نباشین و موفق باشین

مرسی عزیز دل.

لطف داری.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر بخاطر پاسخ هاتون همراه با آرزوی موفقیت در این کار و کارهای بعدی شما.

سوال آخر . برای ثابت موندن ابزارهاتون توی برنامه از Designer Scripts استفاده کردید یا فقط با AddView انجام دادید؟

اگه ممکنه چند نمونه مثال از قرار دادن ابزارهاتون بزارید(کدش رو)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز توضیحاتتون بسیار عالی بود.

اگر امکانش هست راجع به پرداخت درون برنامه ایتون یکم توضیح بدین و درصورت امکان سورس یا کتابخانه قرار دهید.

ممنون

موفق باشید*give_rose*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر بخاطر پاسخ هاتون همراه با آرزوی موفقیت در این کار و کارهای بعدی شما.

سوال آخر . برای ثابت موندن ابزارهاتون توی برنامه از Designer Scripts استفاده کردید یا فقط با AddView انجام دادید؟

اگه ممکنه چند نمونه مثال از قرار دادن ابزارهاتون بزارید(کدش رو)

[ATTACH=CONFIG]274[/ATTACH]

این عکس نحوه وارد کردن موقعیت آیکن های صفحه اول(همون که مثل ویندوز فون بود) هستش.

واسه بعضی از ویو ها مثل mapview که نقشه رو نشون میده باید دستی وارد کرد داخل اکتیویتی اما بقیه رو با دیزاینر وترد کنی کدنویسی خلوت تر میشه.

مثلا:

Dim gmap As GoogleMap

Dim mFragment As MapFragment

mFragment.Initialize("Map", MapPanel)

Sub Map_Ready

gmap = mFragment.GetMap

If gmap.IsInitialized = False Then

ToastMessageShow("Error initializing map.", True)

Else

gmap.AddMarker(37.105984, 58.509549, "city center")

Dim cp As CameraPosition

cp.Initialize(37.105984, 58.509549, 15)

gmap.AnimateCamera(cp)

gmap.MyLocationEnabled = True

gmap.GetUiSettings.AllGesturesEnabled = True

End If

End Sub

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز توضیحاتتون بسیار عالی بود.

اگر امکانش هست راجع به پرداخت درون برنامه ایتون یکم توضیح بدین و درصورت امکان سورس یا کتابخانه قرار دهید.

ممنون

موفق باشید*give_rose*

یه آموزش خوب واسه این هست که شما اگه یکم(یعنی در سطح خیلی اولیه) php رو بشناسی می تونی با همین آموزش و کتابخانه httputils2 همه کار واسه عضویت و لاگین ساختن برا برنامت بکنی.

https://www.dropbox.com/s/hwu3lghpkrwe7g6/ussd.rar

اینم لینکش.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز لینک دراپ باکس کار نمیکنه لطفا چک کنید

و اینکه ممنون میشم اگر لینک سایت امید خان بردارید

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز لینک دراپ باکس کار نمیکنه لطفا چک کنید

و اینکه ممنون میشم اگر لینک سایت امید خان بردارید

با تشکر

لینکش به روز شد و اونو هم برداشتم

https://www.dropbox.com/s/hwu3lghpkrwe7g6/ussd.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 4 ماه بعد...
لینکش به روز شد و اونو هم برداشتم

https://www.dropbox.com/s/hwu3lghpkrwe7g6/ussd.rar

ممنون میشم لینک رو یکبار دیگه هم بررسی کنید ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...