رفتن به مطلب
  • 0

ذخیره فونت آیکون در دیتابیس


حمید زارع

سوال

سلام دوستان

چطور می تونم فونت آیکون رو در دیتابیس ذخیره کنم و دوباره بخونمش ؟

مثلاً این کاراکتر ==>  

من به صورت string در دیتابیس ذخیرش می کنم ولی بعد که به یک ویو میدم به شکل علامت سوال میشه

کسی کارکرده تا حالا ؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در در 1397/08/28, 19:16:24، حمید زارع گفته است :

سلام دوستان

چطور می تونم فونت آیکون رو در دیتابیس ذخیره کنم و دوباره بخونمش ؟

مثلاً این کاراکتر ==>  

من به صورت string در دیتابیس ذخیرش می کنم ولی بعد که به یک ویو میدم به شکل علامت سوال میشه

کسی کارکرده تا حالا ؟؟؟

میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 8 ساعت قبل، Javad25564 گفته است :

میشه بگی دقیقا میخوای چیکار کنی؟؟؟

والا گفتم نمیدونم دیگه چطور دقیقتر بگم !!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 51 دقیقه قبل، حمید زارع گفته است :

والا گفتم نمیدونم دیگه چطور دقیقتر بگم !!!

من فونت ایکون را اینجوری ذخیره میکنم.میام توی پروژه فونت ادد میکنم.تعریفش میکنم.بعد هرجا احتیاج داشته باشم اسمشو  صداش میکنم.برای مترجم خط میخی همینکار را کردم.

نمیدونم به کار شما میاد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم دقیقاض همه این کارها رو کردم

یه قسمتی از برنامه کاربر می تونه تصویر برای هر مورد از لیستش انتخاب کنه 

این تصویر یک کاراکتر هست که به یه لیبل دادم و همون کاراکتر رو به صورت text در دیتا بیس ذخیره می کنم

مشکلی ندارم ولی در یه اکتیویتی وقتی این کاراکتر رو به یه لیبل میدم به همون شکل اصلی فونت نشون میده و یه اکتیویتی دیگه به صورت مربع نشون میده

در حالی که فونت اصلی رو به هر دو لیبل دادم

گیج شدم ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 ساعت قبل، Javad25564 گفته است :

یه قسمت از سورس مربوط به فونت و بفیه مباحثش بزارید.

یه چیزی موجه شدم ...

هر ویویی که به اسکرول نسبت داده شده باشه این فونت رو درست نشون نمیده

ولی ویویی که به اکتیویتی اصلی ادد شده درست نشون میده

حالا بگید چیکار کنم ؟؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 ساعت قبل، حمید زارع گفته است :

یه چیزی موجه شدم ...

هر ویویی که به اسکرول نسبت داده شده باشه این فونت رو درست نشون نمیده

ولی ویویی که به اکتیویتی اصلی ادد شده درست نشون میده

حالا بگید چیکار کنم ؟؟؟؟

ویو را از دیزاینر معرفی نکنید.توی اکتویتی معرفی کنید و اینشرلایز کنید ببینید درست میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 15 ساعت قبل، Javad25564 گفته است :

ویو را از دیزاینر معرفی نکنید.توی اکتویتی معرفی کنید و اینشرلایز کنید ببینید درست میشه

آره از دیزاینر تعریف کردم همونجا هم بهش فونت دادم

تو اکتیویتی هم تعریف کردم نشدچون به اسکرول نسبت داده میشه

اکتیویتی رو اینجوری لود کردم

Activity.LoadLayout("scroll")
Scroll.Panel.LoadLayout("newhazineh")

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 11 ساعت قبل، حمید زارع گفته است :

آره از دیزاینر تعریف کردم همونجا هم بهش فونت دادم

تو اکتیویتی هم تعریف کردم نشدچون به اسکرول نسبت داده میشه

اکتیویتی رو اینجوری لود کردم

Activity.LoadLayout("scroll")
Scroll.Panel.LoadLayout("newhazineh")

 

من امتحان کردم درسته.لایوت اول فقط اسکرول بزار.توی لایوت دومت یه باتن بزار .فونتشو تو دیزاینر تغیر بده.بعد توی پنل اسکرولت لایوت دومت را فراخوانی کن .درست میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 7 دقیقه قبل، Javad25564 گفته است :

من امتحان کردم درسته.لایوت اول فقط اسکرول بزار.توی لایوت دومت یه باتن بزار .فونتشو تو دیزاینر تغیر بده.بعد توی پنل اسکرولت لایوت دومت را فراخوانی کن .درست میشه

خب منم همین کارو کردم نمیشه

شایدم نفعمیدم دقیقاً چی گفتین !!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 دقیقه قبل، حمید زارع گفته است :

خب منم همین کارو کردم نمیشه

شایدم نفعمیدم دقیقاً چی گفتین !!!

با دقت بخون انجام بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با تشکر

مشکل ویدیو حل شد 

این اپدیت جدیدتون هم فوق العاده عالی و کاربردی میباشد تشکر میکنم

  1. اگر در اپدیت اتی قابلیت ساخت جیسون با استفاده از متغیر هارو بسازیید عالی میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...