محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۹ در ۱ ساعت قبل، Kamram66 گفته است : سلام دوست گرامی ممنون بابت اطلاع رسانی. انشالا توی آپدیت بعد این مورد رفع میشه و یه اسم اختصاصی درنظر میگیریم. در حال حاظر خیلی راحت میتونید این مورد رو رفع کنید. وارد فایل aar کتابخونه بشید با نرم افزاری مثه 7zip و به پوشه ای که این فایل هست برید و اسمشو عوض کنید و ذخیره ش کنید. توی منیفست هم اسم رو تغییر بدید. فکر نکنم موردی باشه دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
economic_lq 11 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ سلام نسخه کتابخونه :PersianPhotoCropper 3 موقعی که گزینه کراپ زده میشه و عکس از کارت حافظه انتخاب میشه فورس میده و این ارور میاد. (عکس اگر از حافظه داخلی انتخاب بشه مشکلی نداره) (موقع انتخاب عکس بصورت سینگل و مولتی مشکلی نداره.) اندروید ده(خط کد پایین داخل منیفست هست.برای دسترسی به حافظه اندروید ده.دسترسی حافظه هم داده شده.) SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage,"true") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۹ در 49 دقیقه قبل، economic_lq گفته است : سلام و درود. نسخه 4 رو تست کردم. موردی نبود و کراپ روی کارت حافظه انجام میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
economic_lq 11 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۹ در در 17 دی 1399 در 21:39، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود. نسخه 4 رو تست کردم. موردی نبود و کراپ روی کارت حافظه انجام میشه نسخه 4 رو گرفتم این ارور رو میده AndroidManifest.xml:19: error: No resource identifier found for attribute 'requestLegacyExternalStorage' in package 'android' روی سورس نمونه 4 ک از سایت گرفتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، economic_lq گفته است : نسخه 4 رو گرفتم این ارور رو میده AndroidManifest.xml:19: error: No resource identifier found for attribute 'requestLegacyExternalStorage' in package 'android' روی سورس نمونه 4 ک از سایت گرفتم نسخه api تون پایینه. باید روی 30 به بالا ست کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر چنتا سوال داشتم 1- من نسخه 1.2 رو داشتم و الان به نسخه 4 بروز رسانی کردم . متوجه شدم که ذخیره خودکار تصویر توی نسخه 4 حذف شده و در برگشت از برش تصویر bitmap برمیگردنه . سوالم اینه که چطور میشه تصویر رو با کیفیت اصلی ذخیره کرد ؟ 2- چطور میشه کادر پایین (اندازه ها : مریعی ، 9:16 و ...) رو پنهان کرد؟ ( چون ممکنه سایز مریعی عکس رو فقط بخوایم) ? نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۰ در در 28 اسفند 1399 در 19:25، mehdi.m گفته است : سلام وقت بخیر چنتا سوال داشتم 1- من نسخه 1.2 رو داشتم و الان به نسخه 4 بروز رسانی کردم . متوجه شدم که ذخیره خودکار تصویر توی نسخه 4 حذف شده و در برگشت از برش تصویر bitmap برمیگردنه . سوالم اینه که چطور میشه تصویر رو با کیفیت اصلی ذخیره کرد ؟ 2- چطور میشه کادر پایین (اندازه ها : مریعی ، 9:16 و ...) رو پنهان کرد؟ ( چون ممکنه سایز مریعی عکس رو فقط بخوایم) ? سلام مجدد . سوال 1 حل شد ، سوال 2 رو کسی میدونه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۴۰۰ سلام بیسیک رو آپدیت کردم به ورژن 10.7 و باید SDK هم آپدیت میشد. از وقتی آپدیت کردم عکسها لود نمیشه. تارگت رو روی 29 گذاشتم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ این مشکل در در 21 فروردین 1400 در 16:34، mrnazari گفته است : سلام بیسیک رو آپدیت کردم به ورژن 10.7 و باید SDK هم آپدیت میشد. از وقتی آپدیت کردم عکسها لود نمیشه. تارگت رو روی 29 گذاشتم این مشکل هنوز رفع نشده.... میشه کمک کنید؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۴۰۰ در 6 دقیقه قبل، mrnazari گفته است : این مشکل این مشکل هنوز رفع نشده.... میشه کمک کنید؟؟؟ کد زیر رو توی منیفست اضافه کنید. SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage, "true") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۴۰۰ در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : کد زیر رو توی منیفست اضافه کنید. SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage, "true") مشکل لود عکسا رفع شد ولی وقتی میره برای کراپ کردن هیچی نمیاد. یعنی اصلا کراپ نمیکنه و کرش میخوره ارور: Failed to find configured root that contains /storage/emulated/0/DCIM/Screenshots/Screenshot_2021-04-12-22-49-21-604_ir.jpg نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در در 24 فروردین 1400 در 00:09، mrnazari گفته است : مشکل لود عکسا رفع شد ولی وقتی میره برای کراپ کردن هیچی نمیاد. یعنی اصلا کراپ نمیکنه و کرش میخوره ارور: Failed to find configured root that contains /storage/emulated/0/DCIM/Screenshots/Screenshot_2021-04-12-22-49-21-604_ir.jpg سلام آقای شاهپیری توی تلگرام هم پیام دادم بهتون ولی هنوز جوابی ندادید همه چی با سورس شما یکیه هیچ فرقی نداره جز یه چیز کد منیفست سورس شما: AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="29"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") CreateResourceFromFile(Macro, Themes.DarkTheme) AddApplicationText( <activity android:name="com.yalantis.ucrop.UCropActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.persian.photoview.core.CropActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.persian.photoview.imagepicker.ui.activity.ImagesGridActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.persian.photoview.imagepicker.ui.activity.ImagePreviewActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.yuyh.library.imgsel.ui.ISListActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.yuyh.library.imgsel.ui.ISCameraActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.persian.photoview.utils.PreselectActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <provider android:name="android.support.v4.content.FileProvider" android:authorities="$PACKAGE$.provider" android:exported="false" android:grantUriPermissions="true"> <meta-data android:name="android.support.FILE_PROVIDER_PATHS" android:resource="@xml/provider_paths" /> </provider> ) AddPermission(android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.CAMERA) SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage, "true") کد منیفست سورس من: AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="29"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:usesCleartextTraffic, "true") 'CreateResourceFromFile(Macro, Themes.DarkTheme) SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/MRN") CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MRN" parent="Theme.AppCompat.Light"> <item name="colorPrimary">#8E0064</item> <item name="colorPrimaryDark">#8E0064</item> <item name="colorAccent">#B30080</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> </style> </resources> ) AddApplicationText( <activity android:name="com.yalantis.ucrop.UCropActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.persian.photoview.core.CropActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.persian.photoview.imagepicker.ui.activity.ImagesGridActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.persian.photoview.imagepicker.ui.activity.ImagePreviewActivity" android:screenOrientation="portrait" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"/> <activity android:name="com.yuyh.library.imgsel.ui.ISListActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.yuyh.library.imgsel.ui.ISCameraActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <activity android:name="com.persian.photoview.utils.PreselectActivity" android:theme="@style/Theme.AppCompat.Light.NoActionBar" /> <provider android:name="android.support.v4.content.FileProvider" android:authorities="$PACKAGE$.provider" android:exported="false" android:grantUriPermissions="true"> <meta-data android:name="android.support.FILE_PROVIDER_PATHS" android:resource="@xml/provider_paths" /> </provider> ) AddPermission(android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) AddPermission(android.permission.CAMERA) SetApplicationAttribute(android:requestLegacyExternalStorage, "true") من هر چی نگاه میکنم تفاوت چندانی نمیبینم... پس چرا سورس شما کار میکنه سورس من نه؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، mrnazari گفته است : سلام. دسترسی رانتایم کارت حافظه رو گرفتین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در 11 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. دسترسی رانتایم کارت حافظه رو گرفتین؟ بله گرفتم: runtim.CheckAndRequest(runtim.PERMISSION_READ_EXTERNAL_STORAGE) runtim.CheckAndRequest(runtim.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در 45 دقیقه قبل، mrnazari گفته است : دوست عزیز من الان با آخرین نسخه بیسیک و روی اندروید 10 تست کردم هیچ مشکلی نبود. سورستونو خصوصی بفرستید تا بررسی کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در 26 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سورس رو فرستادم منم سورس شما رو ران میکنم مشکلی نیست ولی همون کد رو میارم تو سورس خودم مشکل ایجاد میشه دلیلشم اصلا نمیتونم درک کنم... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، mrnazari گفته است : ممکنه با کتابخونه هاتون تداخل داشته باشه. در ضمن سورسی که فرستادین خیلی کدهاش زیاده و بررسی کردنش کار سختیه. بهتره کتابخونه هاتونو دونه دونه کامنت کنید ببینید با کدوم تداخل داره. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۴۰۰ در 16 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : اصلا به فکرم نرسیده بود که با کتابخونهای تداخل داره یا نه ممنون که توضیح دادید با کتابخونه پوشپل تداخل داشت اونو حذف کردم درست شد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ سلام خداقوت نسخه 4 کتابخونه با لیب پوشه 1.72تداخل داره که فک میکنم از provider_paths داخلی لیب ها یا همچین چیزی باشه و موقع انتخاب تصویر عکسی توی کادر وارد نمیشه و خطای زیر داده میشه. Failed to find configured root that contains /storage/emulated/0/ (این دوتا لیب واقعا نیاز پروژه هستن ) آقای شاهپیری ممنون میشم یه بررسی بفرمایید.سپاس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۳ در ۱۰:۴۷، mehdi.m گفته است: سلام خداقوت نسخه 4 کتابخونه با لیب پوشه 1.72تداخل داره که فک میکنم از provider_paths داخلی لیب ها یا همچین چیزی باشه و موقع انتخاب تصویر عکسی توی کادر وارد نمیشه و خطای زیر داده میشه. Failed to find configured root that contains /storage/emulated/0/ (این دوتا لیب واقعا نیاز پروژه هستن ) آقای شاهپیری ممنون میشم یه بررسی بفرمایید.سپاس سلام و درود. باید یکی از فایلها حذف بشه. وارد فایل aar کتابخونه پوشه بشید و فایل xml مربوط به provider رو حذف کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.