msd313 62 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۷ سلام دوستان بنده وقتی sdk رو باز میکنم خودش شروع به جستجو میکنه و وقتی ابزارهای جدید و یا آپدیت ها رو پیدا میکنه install رو میزنم خطا میده. خودم احتمال میدم به خاطر تحریم های ناجوانمردانه گوگل باشه اگه کسی راه حلی داره بگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، msd313 گفته است : سلام دوستان بنده وقتی sdk رو باز میکنم خودش شروع به جستجو میکنه و وقتی ابزارهای جدید و یا آپدیت ها رو پیدا میکنه install رو میزنم خطا میده. خودم احتمال میدم به خاطر تحریم های ناجوانمردانه گوگل باشه اگه کسی راه حلی داره بگه سلام راههایی مختلفی برای دور زدن این تحریمها هست من از سایت قانونی ایرانی (( شکن )) برای دور زدن تحریمهای اینچنینی استفاده میکنم وSDK رو آپدیت میکنم ، تحریمهای گوگل رو هم بخوبی دورمیزنه به دردنصب اندروید استودیو و... هم میخوره سرعتش خوبه ، قطع و وصلی هم نداره ،((میگن ! البته میگن امنیتش هم خوبه)) _______آموزش فعال کردن سایت ایرانی (( شکن- shecan.ir )) رو برای آشنایی اعضای گروه کسانی که با تغییر DNS آشنایی ندارند اینجا میگذارم : اول IP داخل سایت شکن رو کپی میکنید(الان مثلا IP اینه : 178.22.122.100) ومیبرید به کنترل پنل بخش network and sharing center اونجا اتصالتان رابه اینترنت نشان میدهد، جایی که نوشته Connection ethernet روی گزینه ethernet کلیک کنید بعد روی گزینه properties کلیک کنید دربخش networking بین گزینه ها internet protocol version .... IP v4 رو انتخاب ودوبارکلیک روش بکنید بیایید پایین گزینه Use the following DNS server address رو فعال کنید و در مستطیل اولی که زیرشه اون اعداد IP مخصوص سایت (شکن) رو بنویسید و OK روبزنید سایت شکن برای کل اینترنت تان فعال میشه و فقط سایتهایی که ایران رو تحریم کرده اند رو دور میزنه ! _____________ آدرس سایت: یک تحریم شکن؛ تحریمهای اینترنتی رو بیاثر کن! - شکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ دوست عزیز اینم تست کردم ولی باز نشد این سایت https://developer.android.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ در 45 دقیقه قبل، msd313 گفته است : دوست عزیز اینم تست کردم ولی باز نشد این سایت https://developer.android.com سلام نه باز میکنه الانم با ip 178.22.122.100 تست کردم باز شد ، بعد از فعال کردن صحیح dns با IP مخصوص سایت شکن ، باید یکبار مرورگرتان را کلا ببندید بعدش دوباره باز کنید تا شکن براتون فعال بشه در بخش زیر هم میتونید بررسی کنید ببینید آیا شکن آن سایت را پشتیبانی میکند یا خیر ! یا اگر سایتی تحریممان کرده باشند همینجا میتونید گزارش بدین بررسیش کنند وبرایتان بازش کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۷ ممنون درست شد اصلاً حواسم نبود بنده با wifi به مودم وصلم نه با کابل که ethernet رو ip دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
msd313 62
سلام دوستان
بنده وقتی sdk رو باز میکنم خودش شروع به جستجو میکنه و وقتی ابزارهای جدید و یا آپدیت ها رو پیدا میکنه install رو میزنم خطا میده.
خودم احتمال میدم به خاطر تحریم های ناجوانمردانه گوگل باشه
اگه کسی راه حلی داره بگه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.