اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


miling

مشکل وب ویو

5 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام من با وب ویو یک سایت رو باز میکنم، به آدرس مراجعه میشه ولی نمایش ندارم
ولی از هر مرورگر دیگه ای میرم خارج از برنامه میرم سایت به خوبی باز میشه
متوجه شدم سایت این محدودیت رو ایجاد کرده!!!
حالا چطوری سایت رو در وب ویو بارگذاری کنم؟ user-agent رو ست کردم به وب ویو نشد
اگه ممکنه راهنماییم کنید

GET / HTTP/1.1
Host: mysite.com
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 7.0; HUAWEI NMO-L31 Build/NMF26F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.111 Mobile Safari/537.36 AlohaBrowser/1.4.1.3
Upgrade-Insecure-Requests: 1
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
Accept-Language: en-US
DNT: 1
X-Requested-With: AlohaBrowser

اینم یه نمونه ریکوست و بارگذاری سایت با مرورگر AlohaBrowser شاید کمک کنه
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظرم هیچ سایتی نیست که وب ویو نتونه نشونش بده مشکل از کد نویسیته
در ضمن وب ویو رو باید در حالت ریلیز اجرا کنی نه دیباگ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 29 دقیقه قبل، msd313 گفته است :

به نظرم هیچ سایتی نیست که وب ویو نتونه نشونش بده مشکل از کد نویسیته
در ضمن وب ویو رو باید در حالت ریلیز اجرا کنی نه دیباگ

ممنون
وب ویو در حالت ریلیز استفاده میشه همیشه و این کدها بدون تغییر حدود چند ماه هستن که دارن کار میکنن
ولی بخاطر از کار افتادن یکی از سرور ها وب ویو نمایشی نداشت!!!
ممنون
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 18 ساعت قبل، miling گفته است :

سلام من با وب ویو یک سایت رو باز میکنم، به آدرس مراجعه میشه ولی نمایش ندارم
ولی از هر مرورگر دیگه ای میرم خارج از برنامه میرم سایت به خوبی باز میشه
متوجه شدم سایت این محدودیت رو ایجاد کرده!!!
حالا چطوری سایت رو در وب ویو بارگذاری کنم؟ user-agent رو ست کردم به وب ویو نشد
اگه ممکنه راهنماییم کنید


GET / HTTP/1.1
Host: mysite.com
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 7.0; HUAWEI NMO-L31 Build/NMF26F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.111 Mobile Safari/537.36 AlohaBrowser/1.4.1.3
Upgrade-Insecure-Requests: 1
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,image/apng,*/*;q=0.8
Accept-Encoding: gzip, deflate
Accept-Language: en-US
DNT: 1
X-Requested-With: AlohaBrowser

اینم یه نمونه ریکوست و بارگذاری سایت با مرورگر AlohaBrowser شاید کمک کنه
 

سلام.ادرس سایتتون باhttpsشروع میشه؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، Javad25564 گفته است :

سلام.ادرس سایتتون باhttpsشروع میشه؟؟؟

مشکلم حل شد عزیز، جناب msd313 درست گفتن
یکی از سرورهام مشکل داشت و کد هام سالم بودن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری