bahadorks 13 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 دوستان من میخوام یه عکس بزارم بعد یه لیبل روش بزارم و کاربر یه چیزی روش بنویسه. تا اینجاشو مشکل ندارم چطوری میتونم برای عکس دکمه ذخیره و شیر براش بزارم؟؟ اگه ممکنه کد بدید. سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 لیبلی که گذاشتید برای چی هست؟ واسه اینه که کاربر اسم عکس رو برای ذخیره شدن بنویسه؟ و دوم اینکه عکسی که تو imageview لود شده از کجا اومده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-love 29 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 از اون پنل که اجزا داخلش هست اسکرین شات بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oio 12 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 باید یه دکمه خاص براش تعریف کنی براش کد بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahadorks 13 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 لیبلی که گذاشتید برای چی هست؟واسه اینه که کاربر اسم عکس رو برای ذخیره شدن بنویسه؟ و دوم اینکه عکسی که تو imageview لود شده از کجا اومده؟ ببینید من میخوام یکسری عکس بزارم داخل برنامه که کاربر یکیشو انتخاب کنه بعد یه ادیت تکس ظاهر بشه کاربر توش هرچی میخواد بنویسه بعدش لیبلی که گزاشتم روی عکسه نوشته کاربر رو نشون بده بعدشم یه دکمه بزارم که کاربر این عکس نوشته رو سیو کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 چاره ای نیست برای این سطح ساده باید همه تنظیمات رو که انجام دادی تصویر رو 100% کنی و بعد از پنل عکس بگیرید تا نوشته روی عکس بمونه البته هیچ وقت عکس شما با کیفیت عکس اصلی که مثلا 4 مگابایت هست یکی نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahadorks 13
دوستان من میخوام یه عکس بزارم بعد یه لیبل روش بزارم و کاربر یه چیزی روش بنویسه.
تا اینجاشو مشکل ندارم
چطوری میتونم برای عکس دکمه ذخیره و شیر براش بزارم؟؟
اگه ممکنه کد بدید.
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.