aliwin 0 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ سلام یسوال درباره مولتی پنل دارم من یه مولتی پنل ساختم که متن آیتم هاش رو از دیتابیس فراخوانی کردم دیتابیسم یه فیلد ایدی داره یه فیلد تایتل و یه فید تکست داره من میخام وقتی رو یکی از ایتم ها کلیک کرد درون اکتیویتی که ساختم متن همون ایتم رو نمایش بده نکته: من میخام یه کتاب بسازم که همه محتویاتش رو وقتی کاربر روی ایتم مورد نظرش کلیک کرد روی یه اکتیوتی نمایش بدم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین اساتید باتشکر , منتظر پاسخ هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ درود شما سورس زیر دانلود کن دقیقا همون چیزی هست که میخوای https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=514 ار این اموزش هم که اقای ایزدی قرار دادن هم میتونی استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliwin 0 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ در هم اکنون، godping گفته است : درود شما سورس زیر دانلود کن دقیقا همون چیزی هست که میخوای https://answercenter.ir/applications/core/interface/file/attachment.php?id=514 سورس رو دیدم ولی اونی که میخام نبود من میخام وقتی روی ایتم کلیک شد متن مربوط به همون ایتم تو یه اکتیویتی جدا نمایش بده نکته: هر ایتمی که کلیک شد متن مربوط به اون ایتم ت. یک اکتیوتی دیگه نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ این اموزش هم دیدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ موقع ایجاد ایتم ها درون مولتی پنل مثلا یه لیبل گذاشتید داخل مولتی پنل باید اون مقداری که از دیتابیس میگیرید مثلا فیلد تکست رو ست کنید به عنوان تگ لیبل label1.tag=cur.getstring("فیلد دریافتی از دیتابیس") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۷ در در 1397/09/21, 14:15:11، aliwin گفته است : سلام یسوال درباره مولتی پنل دارم من یه مولتی پنل ساختم که متن آیتم هاش رو از دیتابیس فراخوانی کردم دیتابیسم یه فیلد ایدی داره یه فیلد تایتل و یه فید تکست داره من میخام وقتی رو یکی از ایتم ها کلیک کرد درون اکتیویتی که ساختم متن همون ایتم رو نمایش بده نکته: من میخام یه کتاب بسازم که همه محتویاتش رو وقتی کاربر روی ایتم مورد نظرش کلیک کرد روی یه اکتیوتی نمایش بدم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین اساتید باتشکر , منتظر پاسخ هستم سلام پاسخ همه دوستان به شما کامل وجامع بود ،باهمین راهنمایی ها وآموزش ها میتونستید به برنامه دلخواهتان برسید ولی بنده جهت تبیین بیشتر مطلب و سهولت کار شما وسایرین که شاید در این مورد مشکل داشته باشند کدهای همین سورسی که دوستان فرستادند را افزوده و مطالب نیاز شما تنظیمش کردم وبرای دوستان انجمن ارسال میکنم Example_New.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abdgod 16 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۷ در 18 ساعت قبل، aliwin گفته است : سلام یسوال درباره مولتی پنل دارم من یه مولتی پنل ساختم که متن آیتم هاش رو از دیتابیس فراخوانی کردم دیتابیسم یه فیلد ایدی داره یه فیلد تایتل و یه فید تکست داره من میخام وقتی رو یکی از ایتم ها کلیک کرد درون اکتیویتی که ساختم متن همون ایتم رو نمایش بده نکته: من میخام یه کتاب بسازم که همه محتویاتش رو وقتی کاربر روی ایتم مورد نظرش کلیک کرد روی یه اکتیوتی نمایش بدم امیدوارم متوجه منظورم شده باشین اساتید باتشکر , منتظر پاسخ هستم سلام شما وقتی دارید مقدار ها رو دریافت می کنید id همون پست رو دریافت کنید بعد اون روتوی یک تگ قرار بدید panl_root.Tag = MapData.Get("id") بعد بیاید از sender استفاده کنید Sub panl_root_Click Dim panl_root As Panel = Sender redmore.id = panl_root.Tag StartActivity(redmore) End Sub توی اکتیویتی بعدی توی Sub Process_Globals بیاید و متغیر id رو تعریف کنید Dim id As Int بعد تو اکتیوتی بعد بیاید و از مدار id رو با پست استرینگ ارسال کنید showPostId.PostString("http://salmanfa.ir/sher/apiv1.php/,"id="&id) بعد تو کد های php تون و به این شکل query ارسال کنید $query ="SELECT * FROM `post` WHERE id ='$id'"; به این شکل مقدار ها رو دریافت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aliwin 0
سلام
یسوال درباره مولتی پنل دارم
من یه مولتی پنل ساختم که متن آیتم هاش رو از دیتابیس فراخوانی کردم
دیتابیسم یه فیلد ایدی داره یه فیلد تایتل و یه فید تکست داره
من میخام وقتی رو یکی از ایتم ها کلیک کرد درون اکتیویتی که ساختم متن همون ایتم رو نمایش بده
نکته: من میخام یه کتاب بسازم که همه محتویاتش رو وقتی کاربر روی ایتم مورد نظرش کلیک کرد روی یه اکتیوتی نمایش بدم
امیدوارم متوجه منظورم شده باشین اساتید
باتشکر , منتظر پاسخ هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.