rezac 13 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ ببخشید، میخاستم داخل کد نویسی گوشه های یک button رو گرد کنم اما ویژگی radius رو نتونستم پیدا کنم. میشه گوشه های button رو با کد نویسی گرد کرد؟ و اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری؟ ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin_abjad 4 ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۸ CSS border-radius:25px; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ سلام اگر هم روش عکس گذاشتی 2 تا راه داری که گردش کنی... یکیش قبلا تو انجمن بحث شده با نام گردن کردن ایمیج ویو که فکر می کنم واسه button هم حواب میده................. راه دوم هم اینه که بری توفوتوشاپ و عکس رو به هر شکلی که بخوای در بیاری و بعدش عکس رو روی کلید بذاری و کلید به همون شکل در میاد.............. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۸ سلام با این ساب میتونید به هر ویویی Radius بدین Sub Gradient(View As View,Color As Int,CornerRadius As Int) Dim Gradient1 As GradientDrawable Dim Clrs(2) As Int Clrs(0) = Color Clrs(1) = Color Gradient1.Initialize("TOP_BOTTOM", Clrs) Gradient1.CornerRadius =CornerRadius View.Background = Gradient1 End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۷ سلام قبلا تو انجمن بحث شده :به عنوان مثال لینک زیر را ببینید قبلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۷ سلام Dim btn As Button Dim cd As ColorDrawable btn.Initialize("btn") cd.Initialize(Colors.White,5dip) btn.Background = cd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezac 13
ببخشید، میخاستم داخل کد نویسی گوشه های یک button رو گرد کنم اما ویژگی radius رو نتونستم پیدا کنم.
میشه گوشه های button رو با کد نویسی گرد کرد؟ و اگه میشه راهنمایی کنید که چطوری؟
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.