رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
downloadir

سوال در مورد قرار دادن عکس در دیتابیس آنلاین MySql و نمایش اون توسط b4a در اندروید

سوال

downloadir    0

کاربر عادی

سلام،من قصد دارم برای بانک اطلاعاتی mysql (دیتابیس آنلاین) برای کاربران عکس قرار بدم، تصمیم دارم از روشی استفاده کنم که ابتدا عکس رو به هاست move کنه و سپس آدرس عکس رو در دیتابیس ذخیره کنه، حالا یه سری کد تست کردم که متاسفانه جواب نداد،اگر این روش رو یاد دارید هم به کدهای سمت سرور (php) نیاز دارم و هم کدهای b4a ، ممنون میشم اگه نمونه کدی دارید بزارید و راهنمایی کنید،
یا اگر روشی که به نظرتون بهتره و کاربردی تر رو بیا کنید همراه با مثال
سپاسگذارم از سایت خوبتون خیلی استفاده کردم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
m007moh    180

کاربر رو به رشد

در 7 ساعت قبل، downloadir گفته است :

سلام،من قصد دارم برای بانک اطلاعاتی mysql (دیتابیس آنلاین) برای کاربران عکس قرار بدم، تصمیم دارم از روشی استفاده کنم که ابتدا عکس رو به هاست move کنه و سپس آدرس عکس رو در دیتابیس ذخیره کنه، حالا یه سری کد تست کردم که متاسفانه جواب نداد،اگر این روش رو یاد دارید هم به کدهای سمت سرور (php) نیاز دارم و هم کدهای b4a ، ممنون میشم اگه نمونه کدی دارید بزارید و راهنمایی کنید،
یا اگر روشی که به نظرتون بهتره و کاربردی تر رو بیا کنید همراه با مثال
سپاسگذارم از سایت خوبتون خیلی استفاده کردم.

 

سلام میتونید از روش زیر هم استفاده کنید 

به اسم name  توی هاستتون ذخیره میشه

Sub sabt_lab_Click
	Dim name As String
	name="isdfldfjlksdf"
	Dim axupload As HttpJob
	axupload.Initialize("axupload",Me)
	axupload.PostBytes("http://****.ir/BackPack/uploader.php?FileName="&name&".jpg",ImageToBytes(LoadBitmap( File.DirRootExternal,"1.jpg")))
End Sub

 

اینم کدای php

به اسم uploader.php یه فایل تو هاستتون ایجاد کنید و مقادیر زیر را داخلش بریزید 

و یه پوشه به اسم uploaded هم بذارید که عکسا تو اون ذخیره شن

<?php $FileName = $_GET['FileName'];
if (!$FileName) $FileName = "FileName";
if (strstr($FileName,"php")) return;
$PostData = file_get_contents("php://input");
$File = fopen("./uploaded/" . $FileName,"wb");
fwrite($File, $PostData); fclose($File);
echo "uploaded";?>

 

  • ذوق زده 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...