ali mo 264 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 سلام ودرود دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من جدیدا وقتی گوشیمو می زنم شارژ از وسط گوشی یه صدای نویز میاد این طبیعه ؟ از بلندگو نیست از قسمت ای سی هاست گوشیمم هانر فور ایکس هواوی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 چندتا احتمال داره ضربه خوردن به گوشی ، مشکل تو اتصال آی سی یا اتصال سوکت دوربین اتصال کوتاه شدن مدار تغذیه ، یا مشکل تو تغذیه آی سی به تعمیرکار معتبر نشون بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 16 فروردین، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2019 ممنون که راهنمای کردی بله مشکل تو قسمت ای سی شارژ بود کابلم خراب شده بود از این 10 تومنیا مترو خریدم چون فیک بود ولتاژ کم تری به تغذیه ای سی می داد به خاطر همون گوشی رو توفشار میزاشت ولی دیروز رفتم یه کابل اصلی گرفتم 40 تومن و خوشبختانه درست شد صداش و توصیه اشم این که اگه خواستید کابل شارژ بخرید برید گوگل یه سرچ درمورد کابل شارژ اصلی بکنید که عین من نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.