hadi_22000 1 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 میشه یه کد دستوری برای زیر مجموعه گیری برام بفرستید منظورم اینه که سه ردیف زیر مجموعه دارم میخوام هرکی با نام کار بری خودش زیر مجموعه بگیره و با خرید شارژ سود دریافت کنه کلا به صورت هرمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 15 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2019 سلام کد دستوری خاصی نداره شما اولا باید یک لیست Parent داشته باشید که این Parent باید یک شناسه داشته باشه یک لیست هم Node و شما یک شناسه به عنوان زیر مجموعه قرار بدید که قراره شناسه Parent رو درش ذخیره بشه Parent : Parent ID 1 - Majid 2 - Mehdi 3 - Navid 4 - Amin Node : Node ID Parent ID 1 1 2 1 3 3 4 3 5 4 6 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 16 فروردین، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2019 نمونه سورس دارید برام بفرستید مشکل من تو دیتا بیس هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 19 فروردین، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2019 من قبلاً یه همچین کاری می خواستم تو دیتابیس بکنم کلی فسفر سوزوندم تا موفق شدم این آدرس تاپیکش : میخوای بفهمی چجوری کار میکنه ، حسابداری شخصی پرهام رو از بازار بگیر ، در قسمت دسته بندی ها متوجه میشی چجوری کار میکنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi_22000 1
میشه یه کد دستوری برای زیر مجموعه گیری برام بفرستید
منظورم اینه که سه ردیف زیر مجموعه دارم میخوام هرکی با نام کار بری خودش زیر مجموعه بگیره و با خرید شارژ سود دریافت کنه
کلا به صورت هرمی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.