hadi_22000 1 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۷ میشه یه کد دستوری برای زیر مجموعه گیری برام بفرستید منظورم اینه که سه ردیف زیر مجموعه دارم میخوام هرکی با نام کار بری خودش زیر مجموعه بگیره و با خرید شارژ سود دریافت کنه کلا به صورت هرمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۷ سلام کد دستوری خاصی نداره شما اولا باید یک لیست Parent داشته باشید که این Parent باید یک شناسه داشته باشه یک لیست هم Node و شما یک شناسه به عنوان زیر مجموعه قرار بدید که قراره شناسه Parent رو درش ذخیره بشه Parent : Parent ID 1 - Majid 2 - Mehdi 3 - Navid 4 - Amin Node : Node ID Parent ID 1 1 2 1 3 3 4 3 5 4 6 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hadi_22000 1 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ نمونه سورس دارید برام بفرستید مشکل من تو دیتا بیس هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۷ من قبلاً یه همچین کاری می خواستم تو دیتابیس بکنم کلی فسفر سوزوندم تا موفق شدم این آدرس تاپیکش : میخوای بفهمی چجوری کار میکنه ، حسابداری شخصی پرهام رو از بازار بگیر ، در قسمت دسته بندی ها متوجه میشی چجوری کار میکنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hadi_22000 1
میشه یه کد دستوری برای زیر مجموعه گیری برام بفرستید
منظورم اینه که سه ردیف زیر مجموعه دارم میخوام هرکی با نام کار بری خودش زیر مجموعه بگیره و با خرید شارژ سود دریافت کنه
کلا به صورت هرمی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.