داخل برنامه ImageView1 ، عکس انتخاب شده از گالری رو نشون میده
و ImageView2_ghab یک عکس ثابت روش قرار دادم.(قاب تو خالی)
میخوام نسبت به سایز عکس بعد از انتخاب عکس و زدن یک دکمه ی, ایمیج ویو 2 (که قاب هست) دقیقا روی ایمیج ویو 1 قرار بگیره
مثلا وقتی Height عکس انتخاب شده بیشتر از Width ش بود ، قاب من هم Height ش هم اندازه بشه با عکس انتخاب شده .و برعکس
تا یه جاهای پیش رفتم و تونستم اندازه قاب رو هم اندازه کنم با عکس انتخاب شده اما دوتا ایراد هست:
1- عکس قاب دقیقا روی عکس زیرش قرار نمیگره . یعنی قاب از عکس بیرون زده یه مقدار . فکر میکنم شاید به تنظیم left , top ربط داره چون قاب عکس دقیقا به سمت چپ و بالا چسبیده(Gravity = left-top هست)
2- چون تصویر قاب من عمودی هست، اگه عکس انتخاب شده افقی باشه عکس قاب کش میاد!
اینم کدهای که استفاده کردم=
کد انتخاب از گالری :
dim w,h as intتویگلوبالSub entkhab_Result (SuccessAsBoolean,DirAsString,FileNameAsString)IfSuccess=TrueThen
bmp1.InitializeResize(Dir,FileName,100%x,ImageView1.Height,True)
w=bmp1.Width
h=bmp1.HeightImageView1.Bitmap=bmp1
ToastMessageShow(" انتخاب شد",False)ElseToastMessageShow("هیچ عکسی انتخاب نشد",False)EndIfEndSub
اینم کد داخل دکمه اعمال قاب عکس:
Dim bmp2_ghab AsBitmap
bmp2_ghab.InitializeResize(File.DirAssets,"ghab_ax.png",w,h,False)ImageView2_ghab.Bitmap=bmp2_ghab
ImageView1.Bitmap=bmp1
ImageView2_ghab.Visible=True
سوال
ehsan70 7
سلام
یه برنامه قاب برای یادگیری بیسیک دارم مینویسم
داخل برنامه ImageView1 ، عکس انتخاب شده از گالری رو نشون میده
و ImageView2_ghab یک عکس ثابت روش قرار دادم.(قاب تو خالی)
میخوام نسبت به سایز عکس بعد از انتخاب عکس و زدن یک دکمه ی, ایمیج ویو 2 (که قاب هست) دقیقا روی ایمیج ویو 1 قرار بگیره
مثلا وقتی Height عکس انتخاب شده بیشتر از Width ش بود ، قاب من هم Height ش هم اندازه بشه با عکس انتخاب شده .و برعکس
تا یه جاهای پیش رفتم و تونستم اندازه قاب رو هم اندازه کنم با عکس انتخاب شده اما دوتا ایراد هست:
1- عکس قاب دقیقا روی عکس زیرش قرار نمیگره . یعنی قاب از عکس بیرون زده یه مقدار . فکر میکنم شاید به تنظیم left , top ربط داره چون قاب عکس دقیقا به سمت چپ و بالا چسبیده(Gravity = left-top هست)
2- چون تصویر قاب من عمودی هست، اگه عکس انتخاب شده افقی باشه عکس قاب کش میاد!
اینم کدهای که استفاده کردم=
کد انتخاب از گالری :
اینم کد داخل دکمه اعمال قاب عکس:
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.