dostmobile 329 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 سلام دوستان عزیز یه پوشه دارم که ده تا آهنگ داخلشه میخوام نام همشون به آیتمهای لیست ویویی که دارم اضافه بشه و بتونم پخش کنم و اشتراک بزارم!!! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2015 عالی بود ممنون مگه چیزی نوشته؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 سلام شما باید اسم هر اهنگ رو به عنوان Return Value واسه لیست ویو قرار بدی که با کلیک شدم رو هر آیتم اون Value رو قرار بدی و اهنگ مورد نظر پخش بشه. اسم اهنگ رو هم میتونی با Split کردن راحت بدست بیاری. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2015 مرسی منتظرم*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 17 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 خیچکدوم ازینایی که گفتی رو بلد نیستم*dntknow* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 اگه بتونم بعد الگوریتمشو واست مینویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
a.ahmadi 1 ارسال شده در 19 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2015 عالی بود ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، 2015 عالی بود ممنون دوست عزیز برای تشکر از کسی از دکمه تشکر استفاده کن وگرنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 24 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2015 همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان عزیز
یه پوشه دارم که ده تا آهنگ داخلشه میخوام نام همشون به آیتمهای لیست ویویی که دارم اضافه بشه و بتونم پخش کنم و اشتراک بزارم!!!
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.