نورنما 613 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۷ باسلام دراین پست قصد دارم لیست ولینک دانلود تعدادی از ابزارهای مورد نیاز بازی سازی در B4A که موردتوصیه سایت B4X.com هست را براتون قرار بدهم : 1-Tiled Map Editor برای ساخت محیط بازی وتعیین محل اشیاء وآبجکتها درمحیط بازی 2-سایتی جهت دانلود رایگاه کاراکتر ها و Tiles وتصاویر پس زمینه وTexture وموزیک پس زمینه و.... برای بازی سازی (برای اجرای تعدادی از ابزارهای زیر در ویندوز 10 - محتوای فایل bat موجود در پوشه را تنظیم واجرا نمایید!) 3- gdx-texturepacker-3.2.0_win10 4-box2d-editor-1.1_win10 5-bodyeditor-libgdx-demo-2.9.1 6-Jb2dJson-JBox2D-compiled 7-physics-body-editor-2.9.2 فیزیک اشیاء 8-R.U.B.E Box2D editor - iforce2d - rube-win32-1.7.4 9-jpctapi 10-TestBed_iforce2dBuoyancy __________ آدرس برخی سایتهای مشابه در این زمینه: PhysicsEditor Tutorials LibGDX Beginner Tutorial: Sprite Sheets & Physics with Box2d لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi1380 1 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ سلام من تو یه کتابخونه نیاز دارم این متدش هست Public X2 As X2Utils Public TileMap As X2TileMap فک کنم کتابخونه x2 باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.