aref74 28 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سلامت خدمت اساتید گرامی یک راهنمایی میخواستم . تو نت خیلی سرچ کردم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم . من برای یک باتن با استفاده از کتابخانه phone ویبره گذاشتم . حالا میخواهم کاربر بتونه از داخل تنظیمات برنامه این ویبره فعال یا غیرفال کنه . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ ساده ترین راه یدونه فایل متنی بسازید ، مثلا به اسم vibrate.conf محتواش مقدار 0 یا 1 بدید از طریق تنظیمات تو رویداد باتن بیاید چک کنید اگه مقدار فایل 0 بود ویبره نزنه ، 1 بود ویبره بزنه (میتونید متغیر تعریف کنید و مقدار دهی کنید بجای خوندن فایل) حرفه ای تر از دیتابیس یا SharedPreference استفاده کنید برای ذخیره تنظیمات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در 1 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : ساده ترین راه یدونه فایل متنی بسازید ، مثلا به اسم vibrate.conf محتواش مقدار 0 یا 1 بدید از طریق تنظیمات تو رویداد باتن بیاید چک کنید اگه مقدار فایل 0 بود ویبره نزنه ، 1 بود ویبره بزنه (میتونید متغیر تعریف کنید و مقدار دهی کنید بجای خوندن فایل) حرفه ای تر از دیتابیس یا SharedPreference استفاده کنید برای ذخیره تنظیمات شما متوجه سوالم نشدید . مشکل من روش غیرفعال کردن ویبره بود وگرنه برای ذخیره سازی از sharedpreference استفاده میکنم و مشکلی ام نیست . برای فعال کردن که اینجوریه : dim pv as phonevibrate (pv.vibrate (50 حالا کد غیرفعال کردن ویبره چیه یا انجام نشدن این دستور؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سلام و درود منظورتون از غیر فعال کردن ویبره چیه عزیز؟ منظورتون وقتیه که گوشی رو حالت ویبره اس و شما میخواین اونو غیر فعال کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ Sub Globals Dim pv As PhoneVibrate Dim ENABLE_VIBRATE As Boolean = False 'از فایل خونده و هنگام ساخت 'Activity_Create(FirstTime As Boolean)' مقدار دهی میشه. End Sub Sub Btn1_Click If ENABLE_VIBRATE = True Then pv.Vibrate(50) End If Log("Code HA") End Sub لازم به غیرفعال کردن نیست ، باید هیتلر گذاشت. هیتلر ف_یلتر () لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در 38 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام و درود منظورتون از غیر فعال کردن ویبره چیه عزیز؟ منظورتون وقتیه که گوشی رو حالت ویبره اس و شما میخواین اونو غیر فعال کنید؟ خیر . ببینید من به یک ویو مثلا یک باتن ویبره گذاشتم که با کلیک کاربر به مدت چند میلی ثانیه ویبره بزنه . حالا کاربر شاید از ویبره زدن این باتن خوشش نیاد یا جایی باشه که نباید صدای ویبره به گوش برسه و بخاد ویبره این باتنا قطع کنه از طریق تنظیمات برنامه ساخته شده توسط من . میخواستم ببینم مثل وقتی که بااین کد (100)pv.vibrate ویبره فعال میشه کدی ام هست که بنویسیم و این ویبره قطع بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۷ در 17 دقیقه قبل، M-CAP7AIN گفته است : Sub Globals Dim pv As PhoneVibrate Dim ENABLE_VIBRATE As Boolean = False 'از فایل خونده و هنگام ساخت 'Activity_Create(FirstTime As Boolean)' مقدار دهی میشه. End Sub Sub Btn1_Click If ENABLE_VIBRATE = True Then pv.Vibrate(50) End If Log("Code HA") End Sub لازم به غیرفعال کردن نیست ، باید هیتلر گذاشت. هیتلر ف_یلتر () خیلی ممنون . اصلا حواسم به این قضیه نبود که با گذاشتن شرط میشه این حالتی که مدنظرمه ایجاد کرد . واقعا چیز ساده ای بود و متعجبم چطور به ذهنم نرسید و اینقدر برا خودم سختش کرده بودم و دنبال کد و سورس بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aref74 28
سلامت خدمت اساتید گرامی
یک راهنمایی میخواستم . تو نت خیلی سرچ کردم ولی نتونستم چیزی پیدا کنم .
من برای یک باتن با استفاده از کتابخانه phone ویبره گذاشتم . حالا میخواهم کاربر بتونه از داخل تنظیمات برنامه این ویبره فعال یا غیرفال کنه . کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.