ali mo 264 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ به نظرتون چه هاستی خوبه؟> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ در 11 دقیقه قبل، basic 4 android گفته است : هر هاستی رایگان هم میتونید مثلا گیگ فا یا هر هاست دیگه ای اهان مرسی فقط یه سوالی چه طور می تونم اون فایل داخل هاست از داخل b4a دچار تغییر کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ یخوام اون فایل داخل هاست رو تغییر بدم مقدار داخل شو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۷ حرف شما درسته ولی من می خواستم یسری اطلاعات کلیک ها تو برنامه رو بفرستم سمت هاست؟ فک کنم باید یه فایل جدید اپلود کنم تو هاست با b4a ؟ نمیشه از گت استرینگ یا پوت استرینگ استفاده کنم ؟ کارکرد اینا رو نمی دونم بله استانداردش با دیتابیس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ شما برای اینکار باید به زبان های مورد نیاز تسلط داشته باشی برای این کار شما به زبان php نیاز داری تا اطلاعات رو بهش ارسال و مدیریت کنی حالا می خوایید توی دیتابیس ذخیره کنی یا فایل متنی فرقی نمی کنه واسط b4a با php سمت سرور هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ دوستان من سمت سرور تا حالا کار نکرده بودم به خاطر همین چیزای ساده رو هم نمی دونم یه سوال داشتم من یه هاست رایگان از گیگفا گرفتم و توش یه فایل تکس اپلود کردم از طریق فایل منیجر حالا چه جوری باید دانلودش کنم؟ این ادرس سایت هست که گیگافا داده بهم ------------------------------------ Site Address : http://ali2019mt.gigfa.com و اینم محل اپلودم هست تو پوشه htdocs می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ در هم اکنون، alimo1999 گفته است : می خوام اون لینک دانلود فایل txt رو بدست بیارم نمی خوام سردتون کنم ولی شما یه مطالعه کوچیک انجام بدید بعد سوال بپرسید، اون موقع برای ساده ترین مسائل منتظر کسی نمی مونید این مثل این می مونه که کل برنامه رو دوستان فروم براتون بنویسند، البته فروم برای تبادل نظر و تجربه با هم دیگه هستش بهتره تو فروم آموزش برای b4a رو مطالعه کنید تا حداقل در b4a به یک تجربه نسبی برسید، سمت سرور هم دوستان کمک می کنند ولی بهتره در این زمینه و مخصوصا کد نویسی php یکم بخونید سوال شما ساده هستش:http://ali2019mt.gigfa.com/dh.txt اگه یک پوشه مثلا user درست کنید و داخل اون فایل رو آپلود کنید:http://ali2019mt.gigfa.com/user/dh.txt لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ من سمت b4a بلدم و تازه کار نیستم داداش ولی تا حالا فقط برنامه افلاین نوشتم دوست عزیز سوال من ساده است خودم هم گفتم و سه چهر ساعت همه باهاش کار کردم و نتونستم بعد مطرح کردم این لینکی که شما هم ارسال کردید رو درست کردم و می دونستم و بدهی هست ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۷ در هم اکنون، alimo1999 گفته است : ولی نمی دونم چرا دانلود نمیشه الان همین لینک که شما فرستادید رو تست کنید نمیشه نمی دونم چرا ؟ دانلود از چی نمیشه؟ شما می خوایید تو اپ تون دانلود کنید، کد تون رو اینجا بزارید تا راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۷ سلام مجدد اون کارم کردم ولی مشکل الان اینه فایلی که دانلود میشه یا استرینگ خونده میشه به جای متن من اینا توشه <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}fu علیتش چیه دوستان؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ در در 1397/11/12, 13:32:34، alimo1999 گفته است : مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره. بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : مشکل از هاسته عزیز. هاست رایگان به درد اینجور کارا نمیخوره. بهتره از هاست غیر رایگان استفاده کنید. سایت با قیمت مناسب زیاد هست. حتما تهیه کنید و خودتونو راحت کنید بله دقیقا مشکل از هاست که نتیجه رو یک مقدار خوندنی بر می گردونه نه دانلودی و به خاطر همین قضیه من رفتم دنباش که یک تکه کد اضافه کنم به فایل htacsece اما نشد چون هاست رایگان اجازه تغییر در این فایل ها رو نمی ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام دوستان امید وارم حال تک تک شما خوب باشه
چه جوری می تونم یه لیست ویو انلاین سریع بزازم
حدودا هم 10 ایتم داشته باشه و بتونم رویداد کلیک شو یه لینک هست عوض کنم
امنیت هم اصلابرام مهم نیست و با دتیتابیس نمی خوام فقط می خوام سریع بسازم
پیشاپیش از دوستانی که جواب میدن ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.