رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • 0
MrMedia

ایجاد class برای کتابخانه

سوال

MrMedia    88

کاربر رو به رشد

سلام
من در اکلیپس یک کتابخونه برای b4a تهیه کردم، می خواستم بدونم چطوری میشه این کتابخونه class بندی کرد:
مثلا موقع استفاده در b4a بعد از تیک زدن کتابخونه به شکل های زیر معرفی بشه
Dim value1 AS mylibClassA
Dim value2 AS mylibClassB

البته میدونم در زمان خروجی گرفتن javadoc با داشتن چند تا package میشه ولی میخوام بدونم میشه در یک class چند تا چندتا دستور را برابر یک class قرار داد؟
اگه ممکنه کمی هم درباره کدهایی مثل @Override ، @Hide و... که برای ساخت کتابخونه لازم میشه توضیح بدین. البته با برخی آشنایی پیدا کردم
ممنون میشم از دوستان و اساتید راهنمایی کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

amir54    138

کاربر رو به رشد

در 15 ساعت قبل، MrMedia گفته است :

ممنون مشکلم حل شد

سلام اگه حل شد بگین چطوری که بقیه اگه این مشکل رو داشتن راه حل داشته باشن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrMedia    88

کاربر رو به رشد

در هم اکنون، amir54 گفته است :

سلام اگه حل شد بگین چطوری که بقیه اگه این مشکل رو داشتن راه حل داشته باشن

یه مثال ساده نوشتم که متوجه بشید

public class MyLib { 
@BA.ShortName("ClassOne")
 public static class ClassOne{
//class method here...
}
 @BA.ShortName("ClassTwo")
 public static class ClassTwo{
//class method here...
}
}

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×
×
  • جدید...