اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
MrMedia

ایجاد class برای کتابخانه

سوال

سلام
من در اکلیپس یک کتابخونه برای b4a تهیه کردم، می خواستم بدونم چطوری میشه این کتابخونه class بندی کرد:
مثلا موقع استفاده در b4a بعد از تیک زدن کتابخونه به شکل های زیر معرفی بشه
Dim value1 AS mylibClassA
Dim value2 AS mylibClassB

البته میدونم در زمان خروجی گرفتن javadoc با داشتن چند تا package میشه ولی میخوام بدونم میشه در یک class چند تا چندتا دستور را برابر یک class قرار داد؟
اگه ممکنه کمی هم درباره کدهایی مثل @Override ، @Hide و... که برای ساخت کتابخونه لازم میشه توضیح بدین. البته با برخی آشنایی پیدا کردم
ممنون میشم از دوستان و اساتید راهنمایی کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0
در 15 ساعت قبل، MrMedia گفته است :

ممنون مشکلم حل شد

سلام اگه حل شد بگین چطوری که بقیه اگه این مشکل رو داشتن راه حل داشته باشن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، amir54 گفته است :

سلام اگه حل شد بگین چطوری که بقیه اگه این مشکل رو داشتن راه حل داشته باشن

یه مثال ساده نوشتم که متوجه بشید

public class MyLib { 
@BA.ShortName("ClassOne")
 public static class ClassOne{
//class method here...
}
 @BA.ShortName("ClassTwo")
 public static class ClassTwo{
//class method here...
}
}

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطالب شما نیاز است به تایید مدیران برسد

مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.