Coocala 35 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ سلام کتابخونه RuntimePermissions رو فعال میکنم ارور میده: و اینکه وقتی از این کتابخونه برای گرفتن دسترسی استفاده میکنیم، دقیقا چیکار میکنه؟ آیا از کاربر میپرسه؟ و مثلا هربار که بخوایم چیزی تو حافظه بنویسیم باید هی اجازه بگیریم یا فقط یک باره؟ عکس پیوست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ دسترسی رانتایم فقط یک بار گرفته میشه عزیز. در مورد ارور هم باید فایل زیر رو توی لایبرری ها کپی کنید. البته اکسترکت کنید. android-support-v4.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ در 54 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دسترسی رانتایم فقط یک بار گرفته میشه عزیز. در مورد ارور هم باید فایل زیر رو توی لایبرری ها کپی کنید. البته اکسترکت کنید. android-support-v4.zip این رو دارم، و البته همینی هم که فرستاید رو کپی کردم اما باز ارور داد، منظورتون از اکسترکت ، اکسترکت فایل زیپه یا لایبرری در بیسیک؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۷ فایل RuntimePermissions.xml رو بازکنید این مقدار و جایگزین کنید، شاید کتابخونه دیگه هم همین مشکل داشته باشه اونارم تغییر بدید. <dependsOn>com.android.support:support-v4</dependsOn> فایده این کار ، کتابخونه هایی که تداخل دارن رو تغییر بدیم به مقادیری که تو SDK وجود دارند ، بجای گرفتن کتابخونه های مورد نیاز از مسیر کتابخونه ، مستقیم از خود SDK گرفته بشه با این کار 98 درصد تداخل کتابخونه ها برطرف میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۷ در 17 ساعت قبل، M-CAP7AIN گفته است : فایل RuntimePermissions.xml رو بازکنید این مقدار و جایگزین کنید، شاید کتابخونه دیگه هم همین مشکل داشته باشه اونارم تغییر بدید. <dependsOn>com.android.support:support-v4</dependsOn> فایده این کار ، کتابخونه هایی که تداخل دارن رو تغییر بدیم به مقادیری که تو SDK وجود دارند ، بجای گرفتن کتابخونه های مورد نیاز از مسیر کتابخونه ، مستقیم از خود SDK گرفته بشه با این کار 98 درصد تداخل کتابخونه ها برطرف میشه جایگزین با چی؟ چون از قبل بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M-CAP7AIN 537 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۷ در در 1397/12/11, 15:46:43، rayanoos گفته است : تو این ارور SDK آپدیت نیست. از SDK خود بیسیک هم می تونید استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام کتابخونه RuntimePermissions رو فعال میکنم ارور میده: و اینکه وقتی از این کتابخونه برای گرفتن دسترسی استفاده میکنیم، دقیقا چیکار میکنه؟ آیا از کاربر میپرسه؟ و مثلا هربار که بخوایم چیزی تو حافظه بنویسیم باید هی اجازه بگیریم یا فقط یک باره؟
عکس پیوست شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.