مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 18 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2019 سلام امیداورم حالتون خوب باشه امیدوارم روزهای پایانی سال 97 رو به خوبی و خوشی سپری کنید و یکسال خوب و پر انرژی توام با موفقیت های دلیتون شروع کنید آخرای سال هست و بوی بهار و بارونای قشنگ و خلاصه یه هوای هفت هشت نفره تازگیا چنتا از بچه های انجمن هم پرپر شدن و راهی وادی تعهد و تاهل شدند آرزوی خوشبختی و شیرین کامی به همراه دور زدن تحریم های زوجه و پیروزی بر فشارهای کمرشکن تحریم های ملعون خان ترامپ. آقا این سورس، توی ارشیو سورس های قدیمی بود دیدم تاریخ انقضاش رد شده گفتم بزارم بچه ها یه تکونی بدن و شاید یه چیزی مث کوئیز اف کینگ ازش دراوردن قبلنا یه دونه از همین حدس کلمه گذاشتم ولی خب خیلی مبتدیانه. این جدیده هم مبتدیه ولی اون قبلی مبتدی رو به پایین این مبتدی رو به بالای متوسط با نرخ انحراف معیار بیشتر یه نما ببینید چی قراره دانلود کنین » دیزاینش اگه از طراحی های ایفون xs max بیشتر نباشه کمترم نیست، یه نمور رنگاش کنتراستش پایینه سورس کد قبلیشو اینجا می تونید پیدا کنید » سورس کد جدید هم پیوست می کنم دانلود کنین بچه ها سورس عیدی خواستن، اینو ب عنوان عیدی ندادم ولی خب سعی میکنم مث مقام محترم ریاست جمهوری نازنینمون یه لبخند زیبا رو به عنوان عیدی تقدیم کنم حالشو ببرید ----- > Game Kalamat.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 19 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2019 داداش مرزهای متریال دیزاین رو جا به جا کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2019 نقل قول این جدیده هم مبتدیه ولی اون قبلی مبتدی رو به پایین این مبتدی رو به بالای متوسط با نرخ انحراف معیار بیشتر سلام مجید جان. من اینجاش گریه کردم هنوزم درکش نکردم. اینکه حروف میرن جای اصلی واقعا عالیه. یعنی لازم نیست کاربر حتما واژه صحیح رو بدونه و مثلا با زدن الف دوتا الف میرن تو پاسخ. دوم اینکه خیلی روان اجرا شد. سوم اینکه گرافیک در عین سادگی عالیه. و با کمی کار میشه از توش بازی خوب درآورد . دوستان قدر این سورسها رو بدونین توسط اساتید درست شده . فقط چرا کیبورد رو کد ندادی اون گوشه تو ذوق نباشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 23 خرداد، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2019 در ۱ ساعت قبل، vistamobile گفته است : سلام مجید جان. من اینجاش گریه کردم هنوزم درکش نکردم. اینکه حروف میرن جای اصلی واقعا عالیه. یعنی لازم نیست کاربر حتما واژه صحیح رو بدونه و مثلا با زدن الف دوتا الف میرن تو پاسخ. دوم اینکه خیلی روان اجرا شد. سوم اینکه گرافیک در عین سادگی عالیه. و با کمی کار میشه از توش بازی خوب درآورد . دوستان قدر این سورسها رو بدونین توسط اساتید درست شده . فقط چرا کیبورد رو کد ندادی اون گوشه تو ذوق نباشه؟؟ سلام مختارجان سال نو مبارک عزیز دل. این سورس نمونه بود و دیگه حوصله نداشتم چیدمان رو تنظیم کنم.گفتم بچه ها دیگه خودشون تکمیل ترش کنن و تنظیمات لازم رو بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 23 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2019 سلام لینک دانلود رو برررسی میکنید؟ ظاهرا لینک دانلود مشکل پیداکرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaf1 0 ارسال شده در 30 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2019 سلام سورس آموزشی خوبیه ولی مشکلی که داره اینه که فضای خالی بین کلمات رو هم یک کاراکتر حساب میکنه و اگه جواب سوال چند کلمه ای باشه حتی اگه جواب درست بدی تا فضای خالی پر نشه به سوال بعدی نمیره و باید چند بار کمک کن رو بزنی تا فضای خالی پر بشه و بره سوال بعدی!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.