majidsoleimanyrad 0 ارسال شده در 28 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2019 با سلام بنده با netbeens در حال برنامه نویسی یک برنامه اتوماسیون اداری هستم در بخش تولید نامه نیاز به یک rtb هستم که قابلیتهای ورد را داشته باشد. لطفاً بنده را راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 29 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2019 سلام خب قابلیت های ورد هر کدوم اسمی دارن. شما می تونید هر کدوم رو سرچ کنید و اضافه کنید - indent - bullet - Alignment - font - direction - style - color - backcolor - size و . . . قبلنا یک ایمیل سندر نوشته بودم با قابلیت های ورد اما متاسفانه سورسش رو ندارم.وگرنه در اختیارتون میزاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majidsoleimanyrad 0 ارسال شده در 30 خرداد، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2019 بیشتر دنبال در 16 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام خب قابلیت های ورد هر کدوم اسمی دارن. شما می تونید هر کدوم رو سرچ کنید و اضافه کنید - indent - bullet - Alignment - font - direction - style - color - backcolor - size و . . . قبلنا یک ایمیل سندر نوشته بودم با قابلیت های ورد اما متاسفانه سورسش رو ندارم.وگرنه در اختیارتون میزاشتم بیشتر دنبال کامپوننتی هستم که اینکار رو انجام بده و یه جورایی word authorization مد نظرم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.