amirbeigi 192 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ دوستان موقع کامپایل این ارور رو میگیرم Generating R file. Error ERROR: In <declare-styleable> FontFamilyFont, unable to find attribute android:fontVariationSettings ERROR: In <declare-styleable> FontFamilyFont, unable to find attribute android:ttcIndex از کتابخونه پوشه و پلتفرم 26 استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام ظاهرا باید SDK رو دوباره در پوشه جدیدی دانلود نمایید به لینک زیر هم میتونید مراجعه نمایید همین مشکل شما رو داره . https://www.b4x.com/android/forum/threads/solved-error-in-declare-styleable-fontfamilyfont-unable-to-find-attribute-android-font.88260/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 10 دقیقه قبل، نورنما گفته است : سلام ظاهرا باید SDK رو دوباره در پوشه جدیدی دانلود نمایید به لینک زیر هم میتونید مراجعه نمایید همین مشکل شما رو داره . https://www.b4x.com/android/forum/threads/solved-error-in-declare-styleable-fontfamilyfont-unable-to-find-attribute-android-font.88260/ من همه ی این تاپیکارو نگاه کردم ولی انگار برای دانلود sdk باید اندروید استدیو باشه من از b4a استفاده میکنم ----- sdk منیجر من کلا این چیزایی که توی عکس ها هستو نمیاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، amirbeigi گفته است : من همه ی این تاپیکارو نگاه کردم ولی انگار برای دانلود sdk باید اندروید استدیو باشه من از b4a استفاده میکنم ----- sdk منیجر من کلا این چیزایی که توی عکس ها هستو نمیاره متوجه منظورتان نمیشوم !!! یعنی چی؟ SDK یک برنامه واسطه هست که بعدازنصبش هم اندروید استدیو و هم b4a و ... ازش استفاده میکنند، ربطی به بود ونبود اندرویداستدیو نداره! اگه SDK ندارید پس چطور با b4a کارمیکنید و خروجی میگیرید؟!! کدوم عکسها ؟!!! اصلا این لینکی که فرستاده بودم براتون بازشد؟ خود ارل این راه حل رو برای این خطا دراین لینک گفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
دوستان موقع کامپایل این ارور رو میگیرم
از کتابخونه پوشه و پلتفرم 26 استفاده میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.