رفتن به مطلب

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • 1
امیر مهدی آوخ

تاچ های مجزا برای پنل

سوال

سلام .من دارم یه برنامه می سازم که توش به دو تا تاچ مجزا نیاز دارم........

میشه بگین چجوری  باید این کار روبکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

msd313    62

سلام احتمال داره از شبیه ساز باشه 

1- در حالت ریلیز برنامه رو اجرا کن ببین اجرا میشه یا نه

2- فایل apk رو روی گوشی هم تست کن

من خودم با شبیه ساز leapdroid و جنی موشن تست کردم کار میکرد بهتره با این دو شبیه ساز امتحان کنی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثثلا من دو تا button رو روی قابلیت تاچ پنل گذاشتم ولی اونها باهم حرکت می کردنو من می خواستم که بشه مثلا با یه انگشت button1و با انگشت دیگه button2رو مدیریت کرد.... داخل این ساب نوشتمشون...

                                                                                   (Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float
     
                                                                                                                                                                        End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msd313    62

اگه فقط منظورت جابه جایی و move هستش شما میتونی هر ویویی رو که بخوای با کتابخونه dragable  جا به جا کنی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msd313    62

خیلی آسونه پس از فعال کردن کتابخانه dragable بصورت زیر عمل میکنی:

	Dim d1,d2,d3 As Dragable

	d1.Initialize(Activity,image1)
	d2.Initialize(Activity,lable1)
	d3.Initialize(Activity,button1)

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرمنده بازم نفهمیدم.............. 

                                                میشه مثلا بگین کل کد هاییرو که باید بنویسم تا اون دو تا کلید تاچ مجزا از هم داشته باشن....

آ خه اونارو نوشتم کار نکرد....

           اینجوری بودن کلشون:

#Region  Project Attributes 
	#ApplicationLabel: nafas kesh
	#VersionCode: 1
	#VersionName: 1
	'SupportedOrientations possible vaunspecifiedlues: unspecified, landscape or .
	#SupportedOrientations: portrait
	#CanInstallToExternalStorage: False
#End Region

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.

End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.

	Private Button1 As Button
	Private Button2 As Button
	Private Panel1 As Panel
	Dim d1,d2 As Dragable
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("am")


'
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub


Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float)
	d2.Initialize(Panel1,Button2)
  d1.Initialize(Panel1,Button1)
	Button1.Left=X
	Button1.Top=Y
	Button2.Left=X
	Button2.Top=Y
End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msd313    62

دوست عزیز همون کدهایی که بنده در تاپیک بالا نوشتم رو در Activity_Create بنویس جواب میگیری البته ویوها و آیتم های من همگی داخل اکتیویتی بودند داخل پنل نبودن

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، msd313 گفته است :

دوست عزیز همون کدهایی که بنده در تاپیک بالا نوشتم رو در Activity_Create بنویس جواب میگیری البته ویوها و آیتم های من همگی داخل اکتیویتی بودند داخل پنل نبودن

 

از تو پنل درشون اوردم و تو اکتیویتی گزاشتمشون........

                                                                              ولی بازم جواب نداد........................

میشه از صفحه ی کد نویسیتون اسکرین شات بگیرین و بذارین تا ببینم چی رو ننوشتم...........:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 ساعت قبل، am_avakh گفته است :

نوشتم ولی جواب نمیده......                                                 نباید داخل تاچ اکتیویتی بنویسمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینم کد های صفحم:

#Region  Project Attributes 
	#ApplicationLabel: nafas kesh
	#VersionCode: 1
	#VersionName: 1
	'SupportedOrientations possible vaunspecifiedlues: unspecified, landscape or .
	#SupportedOrientations: portrait
	#CanInstallToExternalStorage: False
#End Region

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: False
	#IncludeTitle: True
#End Region

Sub Process_Globals
	'These global variables will be declared once when the application starts.
	'These variables can be accessed from all modules.

End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.

	Private Button1 As Button
	Private Button2 As Button
	Dim d1,d2 As Dragable
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
	Activity.LoadLayout("nafaskesh")
	d2.Initialize(Activity,Button2)
  d1.Initialize(Activity,Button1)

'
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub



 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام مجدد دوست عزیز....

                                                      سورس شما رو دیدم..............................

                                                                                                          apkاون رو هم نصب کردم.............................

                                                     اما یه صفحه ی خالی بود که اول یه پیغام  نمایش می داد:

                                                                                                                                                                                      waiting for IDE debugger to connect

و بعدش هم از برنامه می ره بیرون...................:blush:

                                                    به نظر شما مشکل از b4aهستش یا بلواستک(شبیه ساز مورد استفاده ی من):questionmark:

                                                              اگه میشه یه فیلم از کارکردن این کد برام بذارین:heart:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...