Gamer 71 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام .من دارم یه برنامه می سازم که توش به دو تا تاچ مجزا نیاز دارم........ میشه بگین چجوری باید این کار روبکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام احتمال داره از شبیه ساز باشه 1- در حالت ریلیز برنامه رو اجرا کن ببین اجرا میشه یا نه 2- فایل apk رو روی گوشی هم تست کن من خودم با شبیه ساز leapdroid و جنی موشن تست کردم کار میکرد بهتره با این دو شبیه ساز امتحان کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ شرمنده بازم نفهمیدم.............. میشه مثلا بگین کل کد هاییرو که باید بنویسم تا اون دو تا کلید تاچ مجزا از هم داشته باشن.... آ خه اونارو نوشتم کار نکرد.... اینجوری بودن کلشون: #Region Project Attributes #ApplicationLabel: nafas kesh #VersionCode: 1 #VersionName: 1 'SupportedOrientations possible vaunspecifiedlues: unspecified, landscape or . #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private Button2 As Button Private Panel1 As Panel Dim d1,d2 As Dragable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("am") ' End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) d2.Initialize(Panel1,Button2) d1.Initialize(Panel1,Button1) Button1.Left=X Button1.Top=Y Button2.Left=X Button2.Top=Y End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ دوست عزیز همون کدهایی که بنده در تاپیک بالا نوشتم رو در Activity_Create بنویس جواب میگیری البته ویوها و آیتم های من همگی داخل اکتیویتی بودند داخل پنل نبودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، msd313 گفته است : دوست عزیز همون کدهایی که بنده در تاپیک بالا نوشتم رو در Activity_Create بنویس جواب میگیری البته ویوها و آیتم های من همگی داخل اکتیویتی بودند داخل پنل نبودن از تو پنل درشون اوردم و تو اکتیویتی گزاشتمشون........ ولی بازم جواب نداد........................ میشه از صفحه ی کد نویسیتون اسکرین شات بگیرین و بذارین تا ببینم چی رو ننوشتم........... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در 11 ساعت قبل، am_avakh گفته است : نوشتم ولی جواب نمیده...... نباید داخل تاچ اکتیویتی بنویسمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اینم کد های صفحم: #Region Project Attributes #ApplicationLabel: nafas kesh #VersionCode: 1 #VersionName: 1 'SupportedOrientations possible vaunspecifiedlues: unspecified, landscape or . #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private Button1 As Button Private Button2 As Button Dim d1,d2 As Dragable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("nafaskesh") d2.Initialize(Activity,Button2) d1.Initialize(Activity,Button1) ' End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام دوست عزیز این سورس رو یه نگاهی بنداز دانلود سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام مجدد دوست عزیز.... سورس شما رو دیدم.............................. apkاون رو هم نصب کردم............................. اما یه صفحه ی خالی بود که اول یه پیغام نمایش می داد: waiting for IDE debugger to connect و بعدش هم از برنامه می ره بیرون................... به نظر شما مشکل از b4aهستش یا بلواستک(شبیه ساز مورد استفاده ی من) اگه میشه یه فیلم از کارکردن این کد برام بذارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۸ ممنون.........b4a رو دوباره نصب کردم حالا دیگه کار میکنه شبیه ساز هم مشکلی نداشت.......... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۸ باشه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سوالتون مفهوم نیست عزیز. شفاف سازی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۸ مثثلا من دو تا button رو روی قابلیت تاچ پنل گذاشتم ولی اونها باهم حرکت می کردنو من می خواستم که بشه مثلا با یه انگشت button1و با انگشت دیگه button2رو مدیریت کرد.... داخل این ساب نوشتمشون... (Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اگه فقط منظورت جابه جایی و move هستش شما میتونی هر ویویی رو که بخوای با کتابخونه dragable جا به جا کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۸ منظورم همین بود................ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gamer 71 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۸ ولی چجوری باید این کار رو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msd313 62 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۸ خیلی آسونه پس از فعال کردن کتابخانه dragable بصورت زیر عمل میکنی: Dim d1,d2,d3 As Dragable d1.Initialize(Activity,image1) d2.Initialize(Activity,lable1) d3.Initialize(Activity,button1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gamer 71
سلام .من دارم یه برنامه می سازم که توش به دو تا تاچ مجزا نیاز دارم........
میشه بگین چجوری باید این کار روبکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.