vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام ببخشید من داخل سرویس میخوام کل مقایر یه تیبل دیتابیس را داخل یه متغیر بریزم و بعد یکی یکی چک کنم با اون چیزی که میخوام داخل سرویس چیزی مثل لیست ویو هست که من داخل اون همه اطلاعات را بریزم بعد یکی یکی با کلمه مورد نظر خودم مقایسه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ توی سرویس لیست ویو نداریم و شما میتونید از یک متغییر لیست استفاده کنید یک مثال : [b]Dim L As List [/b][b]L.Initialize[/b] [b]Dim Cr As Cursor[/b] [b]Cr = Sql.ExecQuery("SELECT * FROM tablename")[/b] [b]For i = 0 To Cr.RowCount - 1 [/b] [b] Cr.Position = i[/b] [b] L.Add(Cr.GetString("Name"))[/b] [b]Next[/b] با کد بالا میاد مقادیر فیلد Name رو میریزه توی لیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ دستتون درد نکنه یک دنیا ممنون یه سوال دیگه داشتم گفتم تاپیک جدا باز نکنم من کل تیبل را در یک لیست ویو ریختم به ترتیب میخوام وقتی روی هر کدوم از اینتم های لیست ویو زیاد کلیک را نگه داشتیم اون ایتم را از بانک اطلاعاتی پاک کنه بازم تشکر و معذرت خواهی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ شما باید موقعی که به لیست ویو اضافه می کنید باید یک مقدار برگشتی هم به لیست ویو بدید.میتونید مثلا ایدی هر رکورد رو مقدار برگشتی بزارید : مثلا یه این شکل وارد کنید : listview1.AddSingleLine2(Cr.GetString("Name"),Cr.GetInt("ID")) ID مثلا یک فیلد توی دیتابیس بنده هستش که شماره هر رکورده. اون کد بالا باید توی حلقه ای که اطلاعات رو میگیرید قرار بدید. حالا واسه خذف توی رویداد ItemLongClick: [b] Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) sql1.ExecNonQuery("DELETE FROM tablename WHERE ID='"&Value&"'") ListView1.RemoveAt(Position) End Sub[/b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ من تو دیتابیسم اصلا ای دی ندارم یعنی الان باید یه فیلد ایدی هم اضافه کنم بعد چه طوری خودکار عدد بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نیازی به id هم نیست.میتونید فیلد دیگه ای بزارید.هیچ اشکالی نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نه منظورم اینه که من فقط یه فیلد دارم به نام name حالا یعنی یه فیلد دیگه هم به نام ای دی درست کنم ؟ بعد این ای دی نوعش را چی بزارم که اتوماتیک عدد بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ نیازی نیست به فیلد دیگه ای با همین فیلد کارتو راه بنداز.نیازی نیست به فیلد دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه همه ی اطلاعات رو بریزیم داخل یه متغییر ک داریم اگه متغییر استرینگ میخواییم اینجوری Dim str() As String و به این استرینگ مقدار میدیم یا اگه میخواییم متغییر عددی باشه Dim i() As Int لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام
ببخشید من داخل سرویس میخوام کل مقایر یه تیبل دیتابیس را داخل یه متغیر بریزم و بعد یکی یکی چک کنم با اون چیزی که میخوام
داخل سرویس چیزی مثل لیست ویو هست که من داخل اون همه اطلاعات را بریزم بعد یکی یکی با کلمه مورد نظر خودم مقایسه کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.