اندرویدستان 90 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۸ با سلام به همه دوستان عزیز دل کسی میدونه چطوری میشه موقعیت دقیق کاربر رو روی نقشه گرفت؟ با gps و LocationManager موقعیت دقیق رو نمیده کمی خطا داره استفاده همزمان رو هم نمیودم درضمن من همه راه ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم اگه کسی کدی داره میشه برای من بزاره ممنونم از همه شما اگه لینک هم بزاره ممنون میشم با تشکر از همه شما عزیزان دوست داشتنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ در در 1398/03/11, 22:23:58، farsroom گفته است : با سلام به همه دوستان عزیز دل کسی میدونه چطوری میشه موقعیت دقیق کاربر رو روی نقشه گرفت؟ با gps و LocationManager موقعیت دقیق رو نمیده کمی خطا داره استفاده همزمان رو هم نمیودم درضمن من همه راه ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم اگه کسی کدی داره میشه برای من بزاره ممنونم از همه شما اگه لینک هم بزاره ممنون میشم با تشکر از همه شما عزیزان دوست داشتنی سلام دوست عزیز جی پی اس حدود ۳ الی ۵۰ متر خطای نمایش داره و نکته مهم این هستش که کسی که برنامه روی گوشیش نصب شده باشه باید دقت جی پی اسش رو رو حالت High Accuracy یا دقت بالا گذاشته باشه و یه نکته دیگه هم هست که گوشی کاربر از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری مشکل جی پی اس نداشته باشه که به شخصه ۳ تا از گوشیام این مشکلو داشتن برای این که مقداری از این مشکلو حل کنی صفحه ی اول کاربر کد بزن که مستقیم بره توی صفحه تنظیمات جی پی اس که دقت اون رو بالا ببره و در ضمن روشن بودن وای فای هم به موقعیت یابی جی پی اس کمک زیادی میکنه و در رابطه با لینک هم بگم یه کتابخونه ای در مورد Gps تو همین انجمن بود که آقای جقله اونو درست کرده بودن و الان من گشتم پیدا نکردم و به آقای ایزدی یه پی ام بدید فکر میکنم مشکلتون حل بشه بازم من داخل تلگرام اکانتشونو دارم و نمونه هم داخل تلگرام دارم مشکلتون حل نشد پی ام بدید @CpAdmin لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۸ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۸ هیچ کدوم بدرد نخورد اگه سورس دارید میتونید بزارید؟ تلگرام نمیزاره به کاربری پیام بدم اسپم شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ داداش gps کلا خطا داره دوستان گفتن و یه چیز عادیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ در در 1398/03/24, 10:55:55، mohammad3250 گفته است : داداش gps کلا خطا داره دوستان گفتن و یه چیز عادیه ممنون از همه ولی چطوری اسنب یا اپلیکیشنهایی که با نقشه کار میکنن دقیق موقعیت رو نشون میدن فدات عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۸ سلام اول از کاربر این دسترسی ها رو بگیرید Dim ru As RuntimePermissions If ru.Check(ru.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION) = False Or ru.Check(ru.PERMISSION_ACCESS_COARSE_LOCATION) = False Then For Each Permission As String In Array(ru.PERMISSION_ACCESS_FINE_LOCATION, ru.PERMISSION_ACCESS_COARSE_LOCATION,"android.permission.NETWORK","android.permission.WIFI","android.permission.GPS") ru.CheckAndRequest(Permission) Wait For Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Result = False Then ToastMessageShow("اجازه دسترسی به مکان داده نشد!",False) End If Next End If بعد یه سرویس درست کنید و این محتوا رو توش قرار بدین #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #End Region Sub Process_Globals Private FusedLocationProvider1 As FusedLocationProvider Private LastLocation As Location End Sub Sub Service_Create FusedLocationProvider1.Initialize("FusedLocationProvider1") Dim n As Notification n.Initialize2(n.IMPORTANCE_LOW) n.Icon = "icon" n.Sound = False n.Vibrate = False n.Light = False n.Insistent = False n.AutoCancel = False n.SetInfo("","","") Service.AutomaticForegroundNotification = n End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Service.StopAutomaticForeground FusedLocationProvider1.Connect LastLocation.Initialize End Sub Sub Service_Destroy FusedLocationProvider1.Disconnect End Sub #Region "Gestione" Sub FusedLocationProvider1_ConnectionFailed(ConnectionResult1 As Int) Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionFailed") ' the FusedLocationProvider ConnectionResult object contains the various CoonectionResult constants Select ConnectionResult1 Case FusedLocationProvider1.ConnectionResult.NETWORK_ERROR ' a network error has occurred, this is likely to be a recoverable error ' so try to connect again FusedLocationProvider1.Connect Case Else ' TODO handle other errors End Select Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_ConnectionSuccess Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionSuccess") Dim LocationRequest1 As LocationRequest LocationRequest1.Initialize LocationRequest1.SetInterval(1000) ' 1000 milliseconds LocationRequest1.SetPriority(LocationRequest1.Priority.PRIORITY_HIGH_ACCURACY) LocationRequest1.SetSmallestDisplacement(1) ' 1 meter FusedLocationProvider1.RequestLocationUpdates(LocationRequest1) Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_ConnectionSuspended(SuspendedCause1 As Int) Try Log("FusedLocationProvider1_ConnectionSuspended") ' the FusedLocationProvider SuspendedCause object contains the various SuspendedCause constants Select SuspendedCause1 Case FusedLocationProvider1.SuspendedCause.CAUSE_NETWORK_LOST ' TODO take action Case FusedLocationProvider1.SuspendedCause.CAUSE_SERVICE_DISCONNECTED ' TODO take action End Select Catch Log(LastException) End Try End Sub Sub FusedLocationProvider1_LocationChanged(Location1 As Location) Try CallSubDelayed2(MahafelMazhadi,"MyLocation",Location1) Catch Log(LastException) End Try End Sub #End Region این مقادیر رو هم به مانیفست اضافه کنید AddApplicationText(<meta-data android:name="com.google.android.gms.version" android:value="@integer/google_play_services_version" />) AddPermission(android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION) AddPermission(android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION) و این رو هم به Main اضافه کنید #AdditionalJar: com.google.android.gms:play-services-location توی اکتیویتی که میخای مکان رو بگیرید این ساب رو ایجاد کنید و توی سرویس اسم اکتیویتی رو توی ساب FusedLocationProvider1_LocationChanged(Location1 As Location) ویرایش کنید Sub MyLocation(Location1 As Location) StopService(GPSman) Log(Location1.Latitude&","&Location1.Longitude) End Sub و تمام و یادتون نره که موقعی که میخاین مکان رو دریافت کنید سرویس رو باید استارت کنید با روشن کردن GPS میتونید مکان دقیق رو بگیرید حتی اگر توی خونه باشید نه بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
با سلام به همه دوستان عزیز دل
کسی میدونه چطوری میشه موقعیت دقیق کاربر رو روی نقشه گرفت؟
با gps و LocationManager موقعیت دقیق رو نمیده کمی خطا داره
استفاده همزمان رو هم نمیودم
درضمن من همه راه ها رو رفتم ولی جواب نگرفتم
اگه کسی کدی داره میشه برای من بزاره ممنونم از همه شما
اگه لینک هم بزاره ممنون میشم
با تشکر از همه شما عزیزان دوست داشتنی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.