seyed_27 170 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بسمه تعالی سه تا لیبل دارم که اندازشون در هر بار لود متن از دیتا بیس امکان داره تغییر بکنه میخوام در اسکرول ویو این سه تا رو اضافه کنم به طوری که لیبل ها پشت سر هم به صورتی که دوم بعد از اولی و سومی بعد از دومی باید. 1 2 3 اما با سورسی که استفاده میکنم هر سه تا درهم و روی هم میاد اشکال کجاست خودم فکر میکنم در خط ذیل باشه sv.Panel.AddView(l1,20,0%y,100%x,100%y) sv.Panel.AddView(l2,20,18%y,100%x,100%y) sv.Panel.AddView(l3,20,50%y,100%x,100%y) For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s = cur.GetString("matn") Next sv.Panel.AddView(l1,20,0%y,100%x,100%y) sv.Panel.AddView(l2,20,18%y,100%x,100%y) sv.Panel.AddView(l3,20,50%y,100%x,100%y) l1.Width =sv.Panel.Width +70%x l2.Width =sv.Panel.Width +70%x l3.Width =sv.Panel.Width +70%x l1.TextSize = 30 l2.TextSize = 30 l3.TextSize = 30 l1.Text=s.SubString2(0,200) l2.Text=s.SubString2(201,400) l3.Text=s.SubString2(401,600) k1 = su.MeasureMultilineTextHeight(l1,s.SubString2(0,200)) k2 = su.MeasureMultilineTextHeight(l2,s.SubString2(201,400)) k3 = su.MeasureMultilineTextHeight(l3,s.SubString2(401,600)) l1.Height = k1 l2.Height = k2 l3.Height = k3 sv.Panel.Height = k1+k2+k3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه فرمودید اندازه ای برای آیتم ها در نظر بگیریم همه به یک اندازه میشن در نرم افزار حبل المتین و با بالنعیم دیدم که ظاهرا برای نمایش آیات و ترجمهداز لیست ویو استفاده کرده اما اندازه هر آیتم بسته به طول متون متفاوته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ هنوز این خطا رو دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ هنوز این خطا رو دارید؟ بله به این خط گیر میده جابجاش هم کردم فایده ای نداشت. ListView1.SingleLineLayout.Label.Height=l1.Height لطفا به سوال #9 پاسخ بدید. اینهم سورسم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim i As Int Activity.LoadLayout("Matlab") sql1.Initialize(File.DirInternal,"a11.db",False) cur= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable") '______________________________________________________________ If sql1.IsInitialized=False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"a11.db",False) End If ' __________________________________________________________________ cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE id =1") EditText1.Text= sv.ScrollPosition Dim l1 As Label l1.Initialize("") l2.Initialize("") l3.Initialize("") l1.TextColor = Colors.Black l1.Gravity = Gravity.RIGHT l2.TextColor = Colors.Black l2.Gravity = Gravity.RIGHT l3.TextColor = Colors.Black l3.Gravity = Gravity.RIGHT myfont = Typeface.LoadFromAssets("bmitra.ttf") ''''''''''''''''''''''''''''''' For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i s = cur.GetString("matn") Next l1.TextSize = 30 l2.TextSize = 30 l3.TextSize = 30 l1.Text=s.SubString2(0,10000) ' l2.Text=s.SubString2(5000,10000) ' l3.Text=s.SubString2(10000,20000) ' ListView1.Initialize("ListView1") ' ListView1.ScrollingBackgroundColor = Colors.Transparent ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight = 50%y ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize = 20 ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Red ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.RIGHT ListView1.FastScrollEnabled = True ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(0,10000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(10000,20000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(20000,30000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(30000,40000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(40000,50000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(50000,60000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(60000,70000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(70000,80000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(80000,90000)) ListView1.AddSingleLine(s.SubString2(90000,100000)) ListView1.SingleLineLayout.Label.Width =ListView1.Width-10%x ListView1.SingleLineLayout.Label.Height=l1.Height End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ چرا اومدی با لیست ویو گرفتی لیبل رو *che?* ListView1.SingleLineLayout.Label.Height=l1.Height اینجور پیش برو ListView1.SingleLineLayout.Label.Height=50%y l1.Height =2%y اینجوری باید باشه منم درست از عملکرد کدهات متوجه نشدم اگه این کل پروژته خوب اگه او بالایی ها درست نشدن سورس رو بده یه نگاهی بندازیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ لطفا به سوال #9 پاسخ بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ میتونی اینکارو بکنی سه تا لیبل رو تو یه لایوت بریز و با اسکرول لایوت رو لود کن بعد وقتی ارتفاع لیبل ها رو با متن ست کردی ببنویس label1.top=0 label2.top=label1.height label3.top=label2.height بعد ارتفاع اسکرول هم اینجوری تعریف کن sv1.panel.height=label3.top +label3.height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی ارتفاع لیبل ها رو با متن ست کردی ببنویس مشکل اینجاست که ارتفاع لیبل ها با هر با لود متن تغییر میکنه! ما چیزی به نام اسکرول ویو پیشرفته داریم غیر از همین اسکرول ویو معمول بیسیک اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید امکاناتش چیه و کجا میشه تهیش کرد؟ کسی نمودونه حبل المتین از چه تکنیکی استفاده کرده که این مشکل رو نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مشکل اینجاست که ارتفاع لیبل ها با هر با لود متن تغییر میکنه!ما چیزی به نام اسکرول ویو پیشرفته داریم غیر از همین اسکرول ویو معمول بیسیک اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید امکاناتش چیه و کجا میشه تهیش کرد؟ کسی نمودونه حبل المتین از چه تکنیکی استفاده کرده که این مشکل رو نداره؟ دوست عزیز چرا دقت نمیکنی میگم بعد ست کردن متن یعنی اول کدی که ارتفاع لیبلو تغییر میده بنویس بعد کدهایی که من دادم حبل و المتین هم دقیقا همین کارو انجام داده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جوینده یابندست یافتم لیست ویو حرفه ای با امکان آیتم با سایزهای مختلف و امکان CustomListView هدیه به دوستان صلوات فراموش نشه scrolv.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متن مقداری از متن رو تقسیم بر سه میکنم و هر قسمت رو در سه تا لیبل نمایش میدم میخوام این حالت به ترتیب باشه یعنی برنامه صبر کنه وقتی تمام متن در لیبل یک لود شد و متن دوم رو در لیبل دوم لود که و همینطور سوم تمام متون رو پشت سرهم در سه تا لیبل لود میکنه و اگر متن زیاد باشه برنامه کرش می کنه میخوام بین لود شدن هر لیبل وقفه ای ایجاد بشه تا لود کامل بشه بعد متن لیبل دوم رو بارگزاری کنه نمیخوام از تایمر استفاده کنم که مثلا دو ثانیه صبر کن بعد لیبل دو رو لود کن راه دیگه ای هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیا یه کارکنیم یه پولی به من بده کلشو واست مینویسم بدون customlistview لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیا یه کارکنیم یه پولی به من بده کلشو واست مینویسم بدون customlistview خیلی باحالیدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بیا یه کارکنیم یه پولی به من بده کلشو واست مینویسم بدون customlistview تبلیغات ممنوعه در صورت تکرار 7 روز اخراج لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ متن مقداری از متن رو تقسیم بر سه میکنم و هر قسمت رو در سه تا لیبل نمایش میدم میخوام این حالت به ترتیب باشه یعنی برنامه صبر کنه وقتی تمام متن در لیبل یک لود شد و متن دوم رو در لیبل دوم لود که و همینطور سوم تمام متون رو پشت سرهم در سه تا لیبل لود میکنه و اگر متن زیاد باشه برنامه کرش می کنه میخوام بین لود شدن هر لیبل وقفه ای ایجاد بشه تا لود کامل بشه بعد متن لیبل دوم رو بارگزاری کنه نمیخوام از تایمر استفاده کنم که مثلا دو ثانیه صبر کن بعد لیبل دو رو لود کن راه دیگه ای هست؟ بیا ارتفاع لیبل رو که گرفتی اعمال نکن مثلا ارتفاع لیبل 100dip میشه بیا با یه تایمر از 0 شروع کن +1 کن تا بصورت کشویی لود شه بعد یه شرط بزار که وقتی ارتفاع برابر اونی شد که کامل متن ست شه بیاد دومی رو لود کنه مثل قبل و مث چیزی که گفتم چینششون رو درست کن اگه منظورتو درست نفهمیدم یکم توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از Thread استفاده کردم اما موقع اجراش میگه sub AddTextItem notfound اشکال از دستوره؟ AddTextItem یه sub در ماژوله که در خط اول کد ذیل تعریف شده بجای null ار me هم استفاده کردم همین پیام رو داد و همچنین بجاش clv1 نوشتم باز هم همین شد این کد رو در مثالی که در بالا ضمیمه کردم استفاده کردم clv1.Initialize(Me, "clv1") ArrayMyThread.Start(Null,"AddTextItem",Array As Object((s.SubString2(10000,20000)),"d")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر بنده از یک پنل و 3تا اسکرول ویو استفاده کنید بهتره و کارتون ساده تره. 3تا اسکرول ویو رو توی یک پنل قرار بدید و ارتفاع لیبل و اسکرول رو باهم یکی کنید فک نکنم مشکلی پیش بیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ به نظر بنده از یک پنل و 3تا اسکرول ویو استفاده کنید بهتره و کارتون ساده تره. میشه کد رو تصحیح بفرمائید منظورتون رو نگرفتم این برام مهمه که با تمام شدن متن اول متن دوم بیاد و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ کدتون رو از اول بنویسید.3 تا اسکرول جدا تعریف کنید.3تا لیبل رو به 3 تا اسکرول بدید.اون Heigh ها رو که برای هر 3تا لیبل و 3تا اسکرول انجام بدید. واسه قرار گرفتن متن طوری که شما میخوایید باید یک وقفه ای بین هر 3 تا لیبل بندازین. هم با Thread میتونید و هم با Timer. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ میشه از بجای اسکرول از لیست ویو استفاده کرد البته نمیدونم چطور میشه عرض آیتم ها در لیس ویو رو به اندازه متن لیبل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ چیزی رو که میگید با لیست ویو بنده تست نکردم ولی اینو بدونید واسه هر آیتم لیست ویو نمیتونید ارتفاع جداگونه در نظر بگیرید هر تغییر ااندازه و رنگ و فونت و ارتفاع واسه همه آیتم ها در نظر گرفته میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
seyed_27 170
بسمه تعالی
سه تا لیبل دارم که اندازشون در هر بار لود متن از دیتا بیس امکان داره تغییر بکنه
میخوام در اسکرول ویو این سه تا رو اضافه کنم به طوری که لیبل ها پشت سر هم به صورتی که دوم بعد از اولی و سومی بعد از دومی باید.
1
2
3
اما با سورسی که استفاده میکنم هر سه تا درهم و روی هم میاد
اشکال کجاست
خودم فکر میکنم در خط ذیل باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.