Javad25564 10 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۸ سلام.بچها من دارم یک دفتر یادداشت درست میکنم.میخوام یاداور براش بزارم .به نظرتون از چه کتابخونه استفاده کنم برای یاداور. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Javad25564 10 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ در در 26 خرداد 1398 در 12:32، hojjatborohan گفته است : از کتابخانه پژمان نیکروان استفاده کن من توی تقویمم از کتابخانه پژمان استفاده کردم Pnalarmmanager من اعلان درست کردم با کتابخانه پژمان.ولی توی اندروید ۹ اگه برنامه بسته باشه اعلان نمیزنه.کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۸ از کتابخونه Persian Timer استفاده کن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۸ از کتابخانه پژمان نیکروان استفاده کن من توی تقویمم از کتابخانه پژمان استفاده کردم Pnalarmmanager لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Javad25564 10
سلام.بچها من دارم یک دفتر یادداشت درست میکنم.میخوام یاداور براش بزارم .به نظرتون از چه کتابخونه استفاده کنم برای یاداور.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.