مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۸ مشاهده فایل Fan Menu منوی نسبتا زیبا و بدرد بخور ارسال کننده مجید آرتا ارسال ۱۹/۰۷/۰۶ دسته سورس 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
See 0 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام چطوری میشه هر کدوم از تب ها اسم متفاوتی داشته باشند نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
See 0 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۹ هیچکس جواب من رو نمیده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام؛ بفرما: Dim poItem As FanMenuItem poItem.Text = "Some Title" 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ ببخشید میشه بگید توی رویداد کلید چطور برای هر آیتمی کلیک بزارید . من خودم از آیتم آی دی استفاده کردم و لی اصلا جواب نمیده . من اینطوری نوشتم . If ItemID = "1" Then end if نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ سلام آی دی هر آیتم رو چطور مشخص میکنین؟ اگر میشه کدهاتون رو قرار بدین. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ در 8 ساعت قبل، Salar82 گفته است : سلام آی دی هر آیتم رو چطور مشخص میکنین؟ اگر میشه کدهاتون رو قرار بدین. Private Sub FanMenu_Click(ItemID As String) ToastMessageShow("Clicked: " & ItemID, False) If ItemID = "1" Then startactivity(net) Else ToastMessageShow("اتصال اینترنت خود را بررسی نمایید ...",False) End If نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اگه میشه کدهای اد کردن هر آیتمتون هم بذارید. احتمالا اونجا مشکل هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۹ در 33 دقیقه قبل، Salar82 گفته است : اگه میشه کدهای اد کردن هر آیتمتون هم بذارید. احتمالا اونجا مشکل هست متوجه شدم چرا اینطوریه ... باید کد کلیک رو به این شکل بنویسیم : If ItemID = "Item1" Then startactivity(net) end if "یعنی به جای عدد1 باید بنویسید iTem1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.