Salar82 919 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ سلام من وقتی تیک کتابخونه pushe رو می زنم، موقع کامپایل این ارور رو می ده: B4A Version: 9.01.2 Java Version: 11 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.06s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-annotations باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sagmill 3 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ سلام sdk تو ببر 12 تو تمام سایت های ایرانی هست. مشکلت حل میشه فقط مواظب آدرس پچت هم باش اونی که خود b4a گفته. اگه یه پوشه این ور و اون ور بشه ادا در میاره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peyman128 20 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ سلام بهترین کار اینه که این مشکل رو به پشتیبانی خود پوشه اطلاع بدید. پشتیبانی خیلی خوبی داره و در عرض یکی دو روز برات جواب می فرستن و راهنماییت میکنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۸ در در 4 مرداد 1398 در 16:07، Salar52 گفته است : B4A Version: 9.01.2 Java Version: 11 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.06s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-annotations سلام ارور زیر در زمان کامپایل به معنای به معنای آپدیت نبودن sdk هست. Maven artifact not found لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salar82 919 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ آپدیتش چه نسخه ایه؟ هرچی می گردم پیداش نمی کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Salar82 919
سلام
من وقتی تیک کتابخونه pushe رو می زنم، موقع کامپایل این ارور رو می ده:
B4A Version: 9.01.2 Java Version: 11 Parsing code. (0.00s) Building folders structure. (0.06s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.02s) Organizing libraries. Error Maven artifact not found: com.android.support/support-annotations
باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.