رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
1212

مشکلات اندروید استودیو

سوال

1212    73

کاربر رو به رشد

سلام

من چند ما دنبال راه اندازی اندریود استودیو بودم چون سی شارپ کار کرده بودم فقط به دلیل شباهت سینتکس ها خواستم ادروید استودیو کار کنم اما....

الان مدت 1 هفته است روی یه لیست ویو کار میکنم کلا خط به خط همه جاشو کنترل کردم اخر سر نام دیتابیس رو عوض کردم برنامه اجرا شد

مجددا در تست بعدی جرا نشد

دوباراه 3 روز مشغول بودم  اما نتیجه نگرفتم خیلی مشکله مشکل که چی بگم خطاهای الکی درمیاره

قبلا با b4a کار کردم به دلیل اینکه اون موقع سال 93 بود کتابخانه های زیادی نبود ولش کردم والا اگه بدونم مشکلی تو ارتباط به اینترنت و وب نداره دوباره باهاش کار میکنم

نظر اساتید چیه چیکار کنم ؟

ادامه بدم و یا برم سمت b4a 

البته یادگیریم خوبه دنبال شغل هم نیستم واسه یادگیری ایناکرو میکنم لذت میبرم از کدنویسی واقها لذت بخشه

بیزحمت راهنمایی کنید

ممنونم

اینم لینک همون پروژه هست که منو اذیت کرده

اینم بگم من تو اندروید استودیو تفاوت پوشه ای که بنام new package ایجاد شده رو با new directory نمیدونم و پوشه های داخل پروژه رو به اون شکل ایجاد کردم

http://s3.picofile.com/file/8369310526/list98.rar.html

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
sbr    227

کاربر رو به رشد

در 17 ساعت قبل، 1212 گفته است :

سلام

من چند ما دنبال راه اندازی اندریود استودیو بودم چون سی شارپ کار کرده بودم فقط به دلیل شباهت سینتکس ها خواستم ادروید استودیو کار کنم اما....

الان مدت 1 هفته است روی یه لیست ویو کار میکنم کلا خط به خط همه جاشو کنترل کردم اخر سر نام دیتابیس رو عوض کردم برنامه اجرا شد

مجددا در تست بعدی جرا نشد

دوباراه 3 روز مشغول بودم  اما نتیجه نگرفتم خیلی مشکله مشکل که چی بگم خطاهای الکی درمیاره

قبلا با b4a کار کردم به دلیل اینکه اون موقع سال 93 بود کتابخانه های زیادی نبود ولش کردم والا اگه بدونم مشکلی تو ارتباط به اینترنت و وب نداره دوباره باهاش کار میکنم

نظر اساتید چیه چیکار کنم ؟

ادامه بدم و یا برم سمت b4a 

البته یادگیریم خوبه دنبال شغل هم نیستم واسه یادگیری ایناکرو میکنم لذت میبرم از کدنویسی واقها لذت بخشه

بیزحمت راهنمایی کنید

ممنونم

اینم لینک همون پروژه هست که منو اذیت کرده

اینم بگم من تو اندروید استودیو تفاوت پوشه ای که بنام new package ایجاد شده رو با new directory نمیدونم و پوشه های داخل پروژه رو به اون شکل ایجاد کردم

http://s3.picofile.com/file/8369310526/list98.rar.html

 

سلام دوست عزیز

خب من کدهاتونو نگاه کردم

اررور ها الکی نبود که که ( ; 

اولا توی خط 127 کلاس DbHelper یه اشتباه داشتید  که مانع ساخت جدول میشد

کد شما 
COLUMN_ID+"INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT ,"+
  مشکل اینجا بود که یه فاصله کم گزاشتی قبل از INTEGER

کد صحیح
COLUMN_ID+" INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT ,"+

 

مورد بعدی توی خط 56  کلاس  MainActivity این بود که برای Adapter شما مجددا خود لیست ویوو رو داده بودید به لیست ویوو

کد شما 
listview.setAdapter((ListAdapter) listview);

کد صحیح 

listview.setAdapter((ListAdapter) adapter);

 

مورد آخر هم خط 124 کلاس MainActivity

کد شما 

adapter.notify();

کد صحیح 

synchronized(adapter){
            adapter.notify();
        }

 

اینا برطرف کردم برنامه اجرا شد

Capture.PNG

 

فقط حواستون باشه برای ریلود کردن لیست ویوو بعد از اضافه کردن آیتم چیزی ننوشتید

یعنی برای اینکه وقتی چیزی اضافه کردید میتونید لیست ویوو رو مجددا لود کنید

زحمتشو دست خودتونو میبوسه

 

اما راجع به بیسیک و اندروید استودید  (نظر شخصی خودم)

بیسیک همه کارا رو انجام میده و هیچ مشکلی هم از بابت ارتباط با سرور نداره حتی کتابخونه آقای شاهپیری هم کارتونو خیلی راحت میکنه 

اکثرا (از جمله خودم) اول بیسیک رو کار میکنن چون کدنویسیش ساده تر هست

اما بعدش اندروید استودیو

چون خیلی گسترده تر هست و هر کاری دلتون بخواد مییتونید انجام بدید

درسته بیسیک کتابخونه های خیلی زیادی داره

اما یک سال پیش به خاطر یه تب هاست که هر کاری میکردم نمیشد دقیقا باب میل خودم تغییرش بدم ، دیگه بیسیک رو گذاشتم کنار

توی اندروید استودیو درسته که به مشکل زیاد میخورید اما برای رفع اشکال سایت stackoverflow یه منبع فوق العاده غنیه واسه رفع مشکلات

  • تشکر 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
1212    73

کاربر رو به رشد

بسیار ممنونم

خیلی راحت شدم حدود 1 هفته بود شب و روز روی این کار میکردم

سورس اماده تو نت هست ولی من میخاستم یادبگیرم با وجود اینکه چندین مقاله در مورد sql خودنده بودم این مورد رو نمیدونستم که باید در دستور محل خالی گذاشت 

اندروید استودیو بسیار زیباست

فقط یه سوال وقتی مثلا در همین برنامه دستور ساخت دیتابیس و جدول رو مینویسیم موقع نصب دیتابیس ساخته میشه خب وقتی بخام لاگین درست کنم و دیتابیس از قبل در پروژه باشه و اطلاعات لازم رو داشته باشه اونو کدوم پوه کپی کنم یه سایت خارجی نوشته بود asset محلش با کاتلین فرق داره میشه راهنمایی کنید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...