mehrzad238 40 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۸ سلام دوستان کسی هست بدونه که این کتابخونه فقط میشه از دیزاینر اضافش کرد یا با کد هم میشه چون من هر چی تلاش کردم اتفاقی نیافتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، mehrzad238 گفته است : سلام دوستان کسی هست بدونه که این کتابخونه فقط میشه از دیزاینر اضافش کرد یا با کد هم میشه چون من هر چی تلاش کردم اتفاقی نیافتاد سلام دوست عزیز منظورتون این کتابخونه هست ؟؟؟ اگر اره بله نیاز به کدنویسی هم هست روالش اینطوره که شما سه تا عکس به برا حالت های مختلف میدید بهش یکی برای زمانیکه امتیاز غیر فعاله دومی برای زمانی که امتیاز نصفه هست سومی هم برای زمانی که امتیاز کامل داده میشه اینم سورس http://s2.picofile.com/file/8370143484/244RatingBar_v1_0.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radiomedia 36 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ در در 1 شهریور 1398 در 01:10، mehrzad238 گفته است : بازم ممنون اگر پاسخی دارید، اگر هم نمیشه و راهی نداره که از کد اضافش کرد بگید تا بدونم سلام امیدوارم پاسخم بعد از این تاخیر به دردتون بخوره دوست عزیز هر ویویی که در دیزاینر قابل استفاده است در کدنویسی هم قابل استفاده خواهد بود. قطعه کد مناسب کتابخونه Ratingbar Dim rb As RatingBar rb.Initialize( 5 , True , "rb" ) rb.Rating = 2.5 Activity.AddView(rb , 20%x , 20%y , 220dip , 40dip ) هر ویویی که خواستید در کدنویسی اضافه بشه حتما باید Initialize بشه اگر در دیزاینر استفاده شد، دیگر نیازی نیست. بعد از اون در اکتیویتی یا پنلی که میخواین اون ویو نمایش داده بشه با دستور AddView اندازه هاشو میدین تا اضافه بشه.. با درود فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، Radiomedia گفته است : سلام امیدوارم پاسخم بعد از این تاخیر به دردتون بخوره دوست عزیز هر ویویی که در دیزاینر قابل استفاده است در کدنویسی هم قابل استفاده خواهد بود. قطعه کد مناسب کتابخونه Ratingbar Dim rb As RatingBar rb.Initialize( 5 , True , "rb" ) rb.Rating = 2.5 Activity.AddView(rb , 20%x , 20%y , 220dip , 40dip ) هر ویویی که خواستید در کدنویسی اضافه بشه حتما باید Initialize بشه اگر در دیزاینر استفاده شد، دیگر نیازی نیست. بعد از اون در اکتیویتی یا پنلی که میخواین اون ویو نمایش داده بشه با دستور AddView اندازه هاشو میدین تا اضافه بشه.. با درود فراوان سلام دوست خوب من فک میکنی من اینها رو امتحان نکردم؟ تو عکس زیر کدهای خودته! من فقط یک رنگ بهش اضاف کردم که بدونی اضاف میشه ولی نه به طوری ما بخواییم و ستاره ها نشون داده نمیشن و فقط و فقط از دیزاینر میشه لود کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ حتی بدین شکل هم اضاف نمیشه و فقط و فقط از دیزاینر اضاف میشه، خودتونو خسته نکنید از مدیران خوب این سایت تقاضا دارم این پست رو قفل کنن تا دیگه کسی چیز دیگه ای اضاف نکنه بهش چون تمام حالت های ممکن تو این پست پاسخ داده دشه و دارای بهترین پاسخ میباشد ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۸ در در 30 مرداد 1398 در 04:39، sbr گفته است : سلام دوست عزیز منظورتون این کتابخونه هست ؟؟؟ اگر اره بله نیاز به کدنویسی هم هست روالش اینطوره که شما سه تا عکس به برا حالت های مختلف میدید بهش یکی برای زمانیکه امتیاز غیر فعاله دومی برای زمانی که امتیاز نصفه هست سومی هم برای زمانی که امتیاز کامل داده میشه اینم سورس http://s2.picofile.com/file/8370143484/244RatingBar_v1_0.zip.html سلام دستتون درد نکنه ، ممنون بابت وقتی که گذاشتید ولی من اینو تو انجمن پیدا کرده بودم و جواب من در این سورس کد نیست الان شما همین سورس رو ببینید همونهایی هم که بصورت توپ و چیزهای دیگه هستند از دیزاینر اضاف شدن و از کد بهشون عکس اضاف شده من الان میخوام کلا از 0 تا 100 از کد اضاف بشه نه از دیزاینر بازم ممنون اگر پاسخی دارید، اگر هم نمیشه و راهی نداره که از کد اضافش کرد بگید تا بدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrzad238 40
سلام
دوستان کسی هست بدونه که این کتابخونه فقط میشه از دیزاینر اضافش کرد یا با کد هم میشه
چون من هر چی تلاش کردم اتفاقی نیافتاد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.