من اومدم در برنامه با استفاده از راهنمایی سایت پوشه ،اونو را توی بنرامه راه اندازی کردم
برنامه ران میشه مشکلی نداره
اما وقتی برنامه باز میشه و وصل اینترنت باشیم بعد از چند دقیقه برنامه فورس کلوز میده
همچنین وقتی برای برنامه پوش می فرستم
اعلان ها که دریافت نمیکنه و نشون نمیده
برنامه هم فورس کلوز میشه و متوقف و خلاص
این هم خطای هست که درلاگ برنامه نشون داده میشه
java.lang.RuntimeException: Unable to instantiate receiver com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/sh.iran.com-2/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]]
سوال
KMOHAMMAD 10
من اومدم در برنامه با استفاده از راهنمایی سایت پوشه ،اونو را توی بنرامه راه اندازی کردم
برنامه ران میشه مشکلی نداره
اما وقتی برنامه باز میشه و وصل اینترنت باشیم بعد از چند دقیقه برنامه فورس کلوز میده
همچنین وقتی برای برنامه پوش می فرستم
اعلان ها که دریافت نمیکنه و نشون نمیده
برنامه هم فورس کلوز میشه و متوقف و خلاص
این هم خطای هست که درلاگ برنامه نشون داده میشه
java.lang.RuntimeException: Unable to instantiate receiver com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver: java.lang.ClassNotFoundException: Didn't find class "com.google.firebase.iid.FirebaseInstanceIdReceiver" on path: DexPathList[[zip file "/data/app/sh.iran.com-2/base.apk"],nativeLibraryDirectories=[/vendor/lib, /system/lib]]
نمیدونم چه ربطی به پوش داره
دوستان راهنمایی فوری نیازمندیم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
17 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.