رفتن به مطلب
  • 0

نحوه کامپایل فایل jar به Apk

reza3723

سوال

عرض سلام خدمت اساتید عزیز .

من یک برنامه خارجی رو decompile کردم از این روش که پسوند فایل apk رو Zip کردم و فایل classe.dex رو اکسترکت کردم و اون فایل رو با استفاده از dex2jar فایل به jar تبدیل کردم و ادامه ماجراا که بعد تونستم با برنامه jd-gui

سورس فایل رو ببینم و یک تغییراتی رو توش ایجاد کردم /

حالا مشکل من اینجا هست که چطوری میتونم این فایل .jar رو دوباره به apk بیام compile کنم ؟؟؟

ممنون میشم از اساتید اهل فن راهنمایی کنن .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

هنگام تبدیل
JAR
به
DEX
پیغام پایین که ضمیمه کردم میاد و نبدیل نمیشه مبشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟؟

https://pasteboard.co/ICZ3WM6.jpg

لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، reza3723 گفته است :

من یک برنامه خارجی رو decompile کردم از این روش که پسوند فایل apk رو Zip کردم و فایل classe.dex رو اکسترکت کردم و اون فایل رو با استفاده از dex2jar فایل به jar تبدیل کردم و ادامه ماجراا که بعد تونستم با برنامه jd-gui

حالا مشکل من اینجا هست که چطوری میتونم این فایل .jar رو دوباره به apk بیام compile کنم ؟؟؟

همچین کاری ممکن نیست دوست عزیز. تبدیل مستقیم جار به apk اصن از لحاظ منطقی غیر ممکنه.

شما باید فایل جار رو توی اکلیپس یا اندروید استودیو تبدیل به کتابخونه برای بیسیک کنید و به روش معمول استفاده کنید. آموزشهای جاوا هست تو انجمن هست

لینک ارسال

در 11 دقیقه قبل، reza3723 گفته است :

ممنون میشم اگه یکم ساده تر توضیح بدید ؟؟ اموزش خاصی هست برای اینکار ؟؟؟

آموزشهای زیر هست. باز هم سرچ کنید.

لینک ارسال

در 16 ساعت قبل، reza3723 گفته است :

سلام

همون کاری که کردی رو برعکس کن

ابتدا از jar2dex  فایل رو به dex تبدیل کن

بعد اونو در فایل zip که ساختی جایگزین کن

پسوند فایل رو apk کن

در نهایت فایل رو sign کن

فقط یادت بشه به دلیل نداشتن کلید sign اصلی . اگر برنامه اصلی در گوشی نصب شده باشه. فایل کرک شده نصب نمیشه و باید فایل اصلی رو از قبل حذف کرد.

در ضمن نکته اساسی اینه که حتما حق کپی رایت رو رعایت کنید. این کار رو برای اپ های تجاری بخصوص محصولات ایرانی انجام ندید.

«موفق باشید.»

لینک ارسال

در در 5 مهر 1398 در 11:15، امین مهدی نژاد گفته است :

سلام

همون کاری که کردی رو برعکس کن

ابتدا از jar2dex  فایل رو به dex تبدیل کن

بعد اونو در فایل zip که ساختی جایگزین کن

پسوند فایل رو apk کن

در نهایت فایل رو sign کن

فقط یادت بشه به دلیل نداشتن کلید sign اصلی . اگر برنامه اصلی در گوشی نصب شده باشه. فایل کرک شده نصب نمیشه و باید فایل اصلی رو از قبل حذف کرد.

در ضمن نکته اساسی اینه که حتما حق کپی رایت رو رعایت کنید. این کار رو برای اپ های تجاری بخصوص محصولات ایرانی انجام ندید.

«موفق باشید.»

با تشکر از استاد عزیز

نه اصلااا این برنامه ایرانی نیست و یک برنامه خارجی هست و در اصل قصد کرک اون نیست و بحث پروژه ایی دیگه هست و مربوط میشه به کریپت کردن کدهای یک کریپتر و کامپایل دوباره اون و اصلا بحث کرک نیست  و مطین باشید برنامه خارجی هست

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...