rezamoaser 53 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ سلام دوستان برای بهتر شدن کارم فایل xml layout رو ساختم و اضافش کردم ولی توی کامپایل کردن این خطا رو میده B4A Version: 9.50 Java Version: 11 Parsing code. (0.01s) Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) (Android Support Library) Generating R file. Error ..\\res\layout\item.txt:11: error: Error parsing XML: duplicate attribute میگه توی فایل قسمت تکراری اوردم ولی خودم نگاه کردم متوجه نشدم منظورش چیه فایل رو پیوست میکنم همینجا ممنون از پاسخگوییتون همون xml layout لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، rezamoaser گفته است : سلام دوستان برای بهتر شدن کارم فایل xml layout رو ساختم و اضافش کردم ولی توی کامپایل کردن این خطا رو میده B4A Version: 9.50 Java Version: 11 Parsing code. (0.01s) Building folders structure. (0.02s) Compiling code. (0.01s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) (Android Support Library) Generating R file. Error ..\\res\layout\item.txt:11: error: Error parsing XML: duplicate attribute میگه توی فایل قسمت تکراری اوردم ولی خودم نگاه کردم متوجه نشدم منظورش چیه فایل رو پیوست میکنم همینجا ممنون از پاسخگوییتون همون xml layout سلام خط 11 و 13 تکراریه( android:layout_width)- یکیشو حذف کنید- توی هر آبجکت از عکس یا دکمه و... فقط یکبار باید مقدار طول یا عرض و... بدهید و چون در xml تازه اول کارتون هست ، پیشنهاد میشود فعلا روی یک مدل لیوت کارکنید ونه مدل ترکیبی ، مثلا فعلا فقط linearlayout - تا روش کار لیوتها دستتان بیاید ، چون این مدل لیوت با relativelayout تفاوتهایی دارد .مثلا اگر ما یک ImageView و یک TextView داشته باشیم، چنانچه بخواهیم که این دو عنصر، دقیقا در کنار هم چیده شوند، باید از حالت LinearLayout استفاده کنیم و چنانچه بخواهیم TextView بر روی ImageView قرار بگیرد، باید از حالت RelativeLayout استفاده کنیم... android:layout_width="match_perent" android:layout_height="0dp" android:layout_width="1" اینو حذف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamoaser 53
سلام دوستان برای بهتر شدن کارم فایل xml layout رو ساختم و اضافش کردم ولی توی کامپایل کردن این خطا رو میده
B4A Version: 9.50
Java Version: 11
Parsing code. (0.01s)
Building folders structure. (0.02s)
Compiling code. (0.01s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.00s)
(Android Support Library)
Generating R file. Error
..\\res\layout\item.txt:11: error: Error parsing XML: duplicate attribute
میگه توی فایل قسمت تکراری اوردم ولی خودم نگاه کردم متوجه نشدم منظورش چیه فایل رو پیوست میکنم همینجا ممنون از پاسخگوییتون
همون xml layout
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.