رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
majerajoo

دریافت تصویر بند انگشتی Thumbnail از آدرس

سوال

majerajoo    161

کاربر رو به رشد

سلام دوستان

توی انجمن گشتم و توی سایت های مختلف خیلی گشتم اما کدها کار نمی کرد

من میخوام یه آدرس از سرورم بدم و تصویر بند انگشتی اون توی ایمیج ویو نمایش داده بشه

با گلاید این گار رو میشه انجام داد اما خیلی طول میکشه تا بیاد فکر میکنم باید فیلم رو دانلود کنه تا آخر بعد تصویرش رو نشون بده

ممنون میشم کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
مجید آرتا    5,774

مدیر کل سایت

سلام

ببینید شما می تونید به دو حالت کار کنید

1 - زمانیکه ویدیو رو آپلود می کنید، تصویر بند انگشتی از ویدیو رو در سمت سرور از ویدیو میگیرید و ذخیره می کنید.

2 - زمانیکه از سمت اندروید به وب درخواست داده میشه، از طریق وب بیایید تصویر بند انگشتی بگیرید و بفرستید سمت اندروید.

بنظرم اینکارو سمت سرور انجام بدید خوبه.

حالا این در حالتیه که ویدیو ها روی سرور شخصیتونه.

غیر از این اگر هستش اعلام کنید.

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
majerajoo    161

کاربر رو به رشد

سلام ممنون از پاسختون

اتفاقا همین روش به ذهنم رسید اما چون php بلد نیستم نتوسنتم عملی کنم

الان منم واسه آپلود ویدیو از اسکریپت آماده استفاده میکنم این هم آدرس سرورسمtikecode.ir که میتونید ببینید اسکریپتش رو البته ویدیو هارو از سایت های مختلف از طریق ادرس آپلود میکنم اگه بشه همین اسکریپت رو تغییر داد موقعی اپلود یه بند انگشتی با اسم همون ویدیو توی یه پوشه ذخیره کنه عالی میشه

اگه هم نه که توی ههمون استدیو بشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمدرضا شاهپیری    3,825

مدیر کل سایت

در 28 دقیقه قبل، majerajoo گفته است :

 

همونجوری که استاد آرتا گفتن بهتره تامنیل رو خودتون ایجاد کنید. اگه به زبان سمت سرور تسلط دارین بهتره سمت سرور این کار رو انجام بدین. برای php اول باید PHP-FFMpeg  رو نصب کنید و بعد به صورت زیر تامنیل رو ایجاد کنید.

<?php
require 'vendor/autoload.php';

$sec = 10;
$movie = 'test.mp4';
$thumbnail = 'thumbnail.png';

$ffmpeg = FFMpeg\FFMpeg::create();
$video = $ffmpeg->open($movie);
$frame = $video->frame(FFMpeg\Coordinate\TimeCode::fromSeconds($sec));
$frame->save($thumbnail);
echo '<img src="'.$thumbnail.'">';

راه دیگه اینه که از طریق اندروید انجام بدید به صورت زیر میتونید تامنیل رو بگیرید.

Bitmap thumb = ThumbnailUtils.createVideoThumbnail(path,
    MediaStore.Images.Thumbnails.MINI_KIND);

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
majerajoo    161

کاربر رو به رشد

در 2 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

Bitmap thumb = ThumbnailUtils.createVideoThumbnail(path, MediaStore.Images.Thumbnails.MINI_KIND);

سمت سرور هیچی بلد نیستم فقط در حد دریافت اطلاعات اونم همش کپی میکنم

این هم که  دادید فکر میکنم از حافظه گوشیب باید فیلم هارو بدیم درسته؟ میشه آدرس آنلاین داد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
majerajoo    161

کاربر رو به رشد

در در 13 آبان 1398 در 23:33، محمدرضا شاهپیری گفته است :

همونجوری که استاد آرتا گفتن بهتره تامنیل رو خودتون ایجاد کنید. اگه به زبان سمت سرور تسلط دارین بهتره سمت سرور این کار رو انجام بدین. برای php اول باید PHP-FFMpeg  رو نصب کنید و بعد به صورت زیر تامنیل رو ایجاد کنید.


<?php
require 'vendor/autoload.php';

$sec = 10;
$movie = 'test.mp4';
$thumbnail = 'thumbnail.png';

$ffmpeg = FFMpeg\FFMpeg::create();
$video = $ffmpeg->open($movie);
$frame = $video->frame(FFMpeg\Coordinate\TimeCode::fromSeconds($sec));
$frame->save($thumbnail);
echo '<img src="'.$thumbnail.'">';

راه دیگه اینه که از طریق اندروید انجام بدید به صورت زیر میتونید تامنیل رو بگیرید.


Bitmap thumb = ThumbnailUtils.createVideoThumbnail(path,
    MediaStore.Images.Thumbnails.MINI_KIND);

 

سلام وقتتون بخیر

ممنون از این کد بدردم خورد

فقط می خواستم بپرسم نمیشه کاری کرد که چند ثانیه جلوتر از فیلم رو عکس بگیره؟ چون از همه فیلما همون ثانیه اولش عکس میگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...