رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در نشان دادن عکس در پرشین ریسکالر ویو


rezamoaser

سوال

با سلام دوستان 

من با قرار دادن چند عکس برای پرشین ریسکالر ویو و اینکه اونا رو توی برنامه نشون بده به مشکل برخوردم تعداد عکس هام 5 تاست ولی توی برنامه اصلا چیزی به عنوان عکس نشون نمیده.

یعن وقتی که قسمت افزوده شدن عکس هارو قرار دادم دیگه حتی پوسته اولیه که هیچ عکسی روش نبودرو هم نشون نمیده ؟؟؟

کد رو پایین قرار میدم لطفا راهنماییم کنید (البته فک کنم میدونم مشکل کجاست چون هم از ریسکالر ویو استفاده کردم هم از یه کتابخونه عکس دیگه !!! )

و اینکه اگر مشکل از دوتا کتابخونه نیست چظوری میتونم عکسهامو تو برنامه بزارم که شمکل براش پیش نیاد ؟؟؟ مثلا 10 تا عکس 

مرسی 

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: true
	#IncludeTitle: false
#End Region

Sub Process_Globals
	
End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.
	Dim pr As PersianRecyclerLayout
	Dim p As PinchZoomAndMove
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.FanLayoutManager.RecyclerView.Build
	pr.PersianFanLayoutManager.withAngleItemBounce(0.8f).withFanRadius.withViewHeightDp(200dip).withViewHeightDp(150dip)
	Activity.AddView(pr,0,0,100%x,100%y)
	pr.ShowRecycler
End Sub

Sub pr_getitemcount As Int
	Return 10
End Sub

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=50dip
	p.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

Sub pr_oncreateviewholder(layoutitem As Object,viwetype As Int)As Object
	Dim pn As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView
    img.Initialize("")
	pn.AddView(img,0,0,80%x,90%y)
	Return Null
End Sub


Sub pr_onitemclick(itemtag As Object,position As Int)
	Log(itemtag)
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در در 14 آبان 1398 در 01:23، rezamoaser گفته است :

با سلام دوستان 

من با قرار دادن چند عکس برای پرشین ریسکالر ویو و اینکه اونا رو توی برنامه نشون بده به مشکل برخوردم تعداد عکس هام 5 تاست ولی توی برنامه اصلا چیزی به عنوان عکس نشون نمیده.

یعن وقتی که قسمت افزوده شدن عکس هارو قرار دادم دیگه حتی پوسته اولیه که هیچ عکسی روش نبودرو هم نشون نمیده ؟؟؟

کد رو پایین قرار میدم لطفا راهنماییم کنید (البته فک کنم میدونم مشکل کجاست چون هم از ریسکالر ویو استفاده کردم هم از یه کتابخونه عکس دیگه !!! )

و اینکه اگر مشکل از دوتا کتابخونه نیست چظوری میتونم عکسهامو تو برنامه بزارم که شمکل براش پیش نیاد ؟؟؟ مثلا 10 تا عکس 

مرسی 

 

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

با عرض سلام و خسته نباشید مجدد به استاد عزیزم استاد شاهپیری .

استاد متاسفانه چند روزی جایی هستم که نمیتونم برنامه رو ازش ران بگیرم. 

ولی خوب این سوال برام پیش اومده که اگر از دو کتابخونه نمیشه استفاده کرد من این کد رو که برای نمایش عکسها به ترتیب عدد قرار دادم رو روی چی پیاده کنم در برنامه ؟؟؟ تا عکس ها رو بخونه و این عکسها متفاوت باشن؟ کد نوشته شده اینه ()

p.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)

و اینکه اگر از کتابخونه 

Dim p As PinchZoomAndMove

استفاده نکنم چطور عکسها رو پشت هم قرار بدم که ریسکالر ویو اونا رو نشون بده؟ میشه یکم توضیح بدید قاطی کردم کلا که اگر از فقط ریسکالر ویو استفاده کنم چطور چند تا عکسو قرارشون بدم  

مرسی استاد عزیز

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در در 15 آبان 1398 در 01:54، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

 

سلام استاد از برنامه ران گرفتم بازم نشد!!!!

مشکل وجود داره در صورت استفاده نکردن از اون کتابخونه عکس من نمیتونم مقادیر رو به ریسکالر ویوبدم که این پنجتا عکس رو که گذاشتمشو  نشون بده!!!

راستش برنامه نمیخونه (ران نمیکنه) .

این خطا رو میده 

B4A Version: 9.50
Java Version: 11
Parsing code.    (0.00s)
Building folders structure.    (0.05s)
Compiling code.    Error
Error compiling program.
Error description: Too many parameters.
Error occurred on line: 49
pr.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
Word: img1

خوب من مقدار رو تا اونجایی که عقلم راستش کشید دادمش به پرشین ریسکالر اما مشکلی وجود   داره ؟ ایا باید نوعی دیگر فراخونیش کنم ؟ چطور؟؟؟

توی خطای بالا هم میگه به pr  نمیشه !! ولی چطور کاری کنم که با همین ریسکالر نشونش بده مرسی


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.FanLayoutManager.RecyclerView.Build
	pr.PersianFanLayoutManager.withAngleItemBounce(0.8f).withFanRadius.withViewHeightDp(200dip).withViewHeightDp(150dip)
	Activity.AddView(pr,0,0,100%x,100%y)
	pr.ShowRecycler
End Sub

Sub pr_getitemcount As Int
	Return 10
End Sub

Sub pr_oncreateviewholder(layoutitem As Object,viwetype As Int)As Object
	Dim pn As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView
	img.Initialize("")
	pn.AddView(img,0,0,80%x,90%y)
	Return Null
End Sub

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	pr.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub
Sub pr_onitemclick(itemtag As Object,position As Int)
	Log(itemtag)
End Sub

خیلی ممنونم منو راهنمایی کنید .راستش  میخوام کاری کنم  که چند تا عکسو بهمنشون بده و بعد روی هر کدوم زدم تمام صفحش کنه مرسی اگر راهنمایی کنید خیلیی ممنون:53:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان پروزه من لنگ این موضوع شده متاسفانه . لطفا کمکم کنیدچطور عکسها رو به پرشین ربطش بدم که بشه عکس ها توی برنامه بالا بیارتش کد رو نوشتم اما نمیتونم مشکلشو بفهمم چطور راحی دیگه ای برای فراخوانی چندین عکس حالا در سطح بالا میدونید؟؟؟؟؟

اگر چیزینگیدمجبور میشمراه دیگه  ای رو برم کهاز ریسکالر استفاده نکنه که اونو قبلا دیدم اصلاکیفیتی ندارع

#استاد #شاهپیری 

@استادشاهپیری

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 ساعت قبل، rezamoaser گفته است :

 

دوست عزیز شما آموزشها رو دیدید اصلا؟ تو اکثر آموزشها ما این قضیه رو داریم. سورس زیر رو دریافت کنید. چندتا عکس رو ما اومدیم لود کردیم. در ضمن تاپیک هم قفل میشه و مشکلاتو سوالاتتونو تو تاپیک کتابخونه بپرسید.

img_pr.zip

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...