رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
rezamoaser

مشکل در نشان دادن عکس در پرشین ریسکالر ویو

سوال

rezamoaser    52

کاربر رو به رشد

با سلام دوستان 

من با قرار دادن چند عکس برای پرشین ریسکالر ویو و اینکه اونا رو توی برنامه نشون بده به مشکل برخوردم تعداد عکس هام 5 تاست ولی توی برنامه اصلا چیزی به عنوان عکس نشون نمیده.

یعن وقتی که قسمت افزوده شدن عکس هارو قرار دادم دیگه حتی پوسته اولیه که هیچ عکسی روش نبودرو هم نشون نمیده ؟؟؟

کد رو پایین قرار میدم لطفا راهنماییم کنید (البته فک کنم میدونم مشکل کجاست چون هم از ریسکالر ویو استفاده کردم هم از یه کتابخونه عکس دیگه !!! )

و اینکه اگر مشکل از دوتا کتابخونه نیست چظوری میتونم عکسهامو تو برنامه بزارم که شمکل براش پیش نیاد ؟؟؟ مثلا 10 تا عکس 

مرسی 

#Region  Activity Attributes 
	#FullScreen: true
	#IncludeTitle: false
#End Region

Sub Process_Globals
	
End Sub

Sub Globals
	'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
	'These variables can only be accessed from this module.
	Dim pr As PersianRecyclerLayout
	Dim p As PinchZoomAndMove
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.FanLayoutManager.RecyclerView.Build
	pr.PersianFanLayoutManager.withAngleItemBounce(0.8f).withFanRadius.withViewHeightDp(200dip).withViewHeightDp(150dip)
	Activity.AddView(pr,0,0,100%x,100%y)
	pr.ShowRecycler
End Sub

Sub pr_getitemcount As Int
	Return 10
End Sub

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=50dip
	p.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

Sub pr_oncreateviewholder(layoutitem As Object,viwetype As Int)As Object
	Dim pn As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView
    img.Initialize("")
	pn.AddView(img,0,0,80%x,90%y)
	Return Null
End Sub


Sub pr_onitemclick(itemtag As Object,position As Int)
	Log(itemtag)
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0
محمدرضا شاهپیری    3,794

مدیر کل سایت

در در 14 آبان 1398 در 01:23، rezamoaser گفته است :

با سلام دوستان 

من با قرار دادن چند عکس برای پرشین ریسکالر ویو و اینکه اونا رو توی برنامه نشون بده به مشکل برخوردم تعداد عکس هام 5 تاست ولی توی برنامه اصلا چیزی به عنوان عکس نشون نمیده.

یعن وقتی که قسمت افزوده شدن عکس هارو قرار دادم دیگه حتی پوسته اولیه که هیچ عکسی روش نبودرو هم نشون نمیده ؟؟؟

کد رو پایین قرار میدم لطفا راهنماییم کنید (البته فک کنم میدونم مشکل کجاست چون هم از ریسکالر ویو استفاده کردم هم از یه کتابخونه عکس دیگه !!! )

و اینکه اگر مشکل از دوتا کتابخونه نیست چظوری میتونم عکسهامو تو برنامه بزارم که شمکل براش پیش نیاد ؟؟؟ مثلا 10 تا عکس 

مرسی 

 

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
rezamoaser    52

کاربر رو به رشد

در 17 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید


Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

با عرض سلام و خسته نباشید مجدد به استاد عزیزم استاد شاهپیری .

استاد متاسفانه چند روزی جایی هستم که نمیتونم برنامه رو ازش ران بگیرم. 

ولی خوب این سوال برام پیش اومده که اگر از دو کتابخونه نمیشه استفاده کرد من این کد رو که برای نمایش عکسها به ترتیب عدد قرار دادم رو روی چی پیاده کنم در برنامه ؟؟؟ تا عکس ها رو بخونه و این عکسها متفاوت باشن؟ کد نوشته شده اینه ()

p.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)

و اینکه اگر از کتابخونه 

Dim p As PinchZoomAndMove

استفاده نکنم چطور عکسها رو پشت هم قرار بدم که ریسکالر ویو اونا رو نشون بده؟ میشه یکم توضیح بدید قاطی کردم کلا که اگر از فقط ریسکالر ویو استفاده کنم چطور چند تا عکسو قرارشون بدم  

مرسی استاد عزیز

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
rezamoaser    52

کاربر رو به رشد

در در 15 آبان 1398 در 01:54، محمدرضا شاهپیری گفته است :

این دوتا کتابخونه رو نمیتونید با هم استفاده کنید دوست عزیز. و عکسها به این خاطر نمایش داده نمیشه چون ارتفاعشون توی متد onBindViewHolder و onCreateViewHolder یکی نیست. به صورت زیر متدتونو بازنویسی کنید


Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub

 

 

سلام استاد از برنامه ران گرفتم بازم نشد!!!!

مشکل وجود داره در صورت استفاده نکردن از اون کتابخونه عکس من نمیتونم مقادیر رو به ریسکالر ویوبدم که این پنجتا عکس رو که گذاشتمشو  نشون بده!!!

راستش برنامه نمیخونه (ران نمیکنه) .

این خطا رو میده 

B4A Version: 9.50
Java Version: 11
Parsing code.    (0.00s)
Building folders structure.    (0.05s)
Compiling code.    Error
Error compiling program.
Error description: Too many parameters.
Error occurred on line: 49
pr.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
Word: img1

خوب من مقدار رو تا اونجایی که عقلم راستش کشید دادمش به پرشین ریسکالر اما مشکلی وجود   داره ؟ ایا باید نوعی دیگر فراخونیش کنم ؟ چطور؟؟؟

توی خطای بالا هم میگه به pr  نمیشه !! ولی چطور کاری کنم که با همین ریسکالر نشونش بده مرسی


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	pr.Builder("pr").NormalRecycler.BALayout.FanLayoutManager.RecyclerView.Build
	pr.PersianFanLayoutManager.withAngleItemBounce(0.8f).withFanRadius.withViewHeightDp(200dip).withViewHeightDp(150dip)
	Activity.AddView(pr,0,0,100%x,100%y)
	pr.ShowRecycler
End Sub

Sub pr_getitemcount As Int
	Return 10
End Sub

Sub pr_oncreateviewholder(layoutitem As Object,viwetype As Int)As Object
	Dim pn As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView
	img.Initialize("")
	pn.AddView(img,0,0,80%x,90%y)
	Return Null
End Sub

Sub pr_onbindviweholder(layoutitem As Object,position As Int,viewtype As Int)
	Dim k As Panel=layoutitem
	Dim img As ImageView=k.GetView(0)
	k.Width=100%x
	k.Height=100%y
	pr.Initialize(img,"img1","img",1,2.5,3,False,Me)
	img.Bitmap =LoadBitmap(File.DirAssets ,10&".jpg")
End Sub
Sub pr_onitemclick(itemtag As Object,position As Int)
	Log(itemtag)
End Sub

خیلی ممنونم منو راهنمایی کنید .راستش  میخوام کاری کنم  که چند تا عکسو بهمنشون بده و بعد روی هر کدوم زدم تمام صفحش کنه مرسی اگر راهنمایی کنید خیلیی ممنون:53:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
rezamoaser    52

کاربر رو به رشد

دوستان پروزه من لنگ این موضوع شده متاسفانه . لطفا کمکم کنیدچطور عکسها رو به پرشین ربطش بدم که بشه عکس ها توی برنامه بالا بیارتش کد رو نوشتم اما نمیتونم مشکلشو بفهمم چطور راحی دیگه ای برای فراخوانی چندین عکس حالا در سطح بالا میدونید؟؟؟؟؟

اگر چیزینگیدمجبور میشمراه دیگه  ای رو برم کهاز ریسکالر استفاده نکنه که اونو قبلا دیدم اصلاکیفیتی ندارع

#استاد #شاهپیری 

@استادشاهپیری

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمدرضا شاهپیری    3,794

مدیر کل سایت

در 4 ساعت قبل، rezamoaser گفته است :

 

دوست عزیز شما آموزشها رو دیدید اصلا؟ تو اکثر آموزشها ما این قضیه رو داریم. سورس زیر رو دریافت کنید. چندتا عکس رو ما اومدیم لود کردیم. در ضمن تاپیک هم قفل میشه و مشکلاتو سوالاتتونو تو تاپیک کتابخونه بپرسید.

img_pr.zip

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

×
×
  • جدید...