رفتن به مطلب
  • 0

جستجو در متون فارسی دیتا بیس


ghmasoud
 اشتراک گذاری

سوال

سلام باز هم یه مشکل ::S

البته از کلیه دوستان بخاطر کمک به بنده نهایت تشکر رو دارم.

من یه کوری دیتا بیس واسه جستجو در متون یه ستون که متنش فارسی هست نوشتم ولی هیچ نتیجه ای نداره چطور میشه داخل داده های یه دیتا بیس فارس جستجو انجام داد؟

cursor1=SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mydata WHERE col1= '"& s_txt.Text &"'" )

تو s_txt متن مورد جستجو وارد میشه

البته sqlite واسه من داده های int رو خوب پیدا میکنه ولی متن رو اصلا!!! از like هم استفاده کردم ولی نمیشه:S

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

  • 0

با سلام خدمت شما دوست گرامی

اگه دقت کنی میبیبینی کجا اشتباه کردی

این کد رو بزار جاش درست میشه

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM Mydata WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

این جا matn من از ستون دیتابیس هست

شما دقیقا جای % رو اشتباه گذاشتی اگه نگاه کنی میبینی

امیدوارم کمک کرده باشم

به امید موفقیت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

آقا ممنون از راهنمایتون الان بعضی از کلماتو واسه جستجو میاره ولی بعضیشون رو نه!!! میدونید دلیلش چیه بخاطر کیبورد اندرویده یا مشکل از دیتا بیسه؟ با حلقه میشه تمام فیلدها رو جستجو زد؟

اصلا چطور میشه تمام ترکیبات یه کلمه رو استخراج کرد؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

میتونی این کارو بکنی

مثلا بیای بقیه ستون رو که تو دیتابیس هست رو بخونی

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM Mydata WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' OR Onvan LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

تو بجای عنوان اسم ستونت رو بزار

خیلی راهت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
میتونی این کارو بکنی

مثلا بیای بقیه ستون رو که تو دیتابیس هست رو بخونی

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM Mydata WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' OR Onvan LIKE '%"&EditText1.Text&"%'")

تو بجای عنوان اسم ستونت رو بزار

خیلی راهت

باز هم تشکر

من میخوام جستجو تو یه ستون صورت بگیره (چون کل متن تو اون ستونه) باید راهی باشه مثل حالت اتوکمپلت که تو کیبور گوشی هست و کلمه ها رو تکمیل میکنه بلاخره اون هم با sqlite و بانک اطلاعاتی جستجو رو انجام میده. بعد هم من میخوام مثلا وقتی کلمه "آب" رو بزنم "آبپاش" هم تو کلمات جستجو شده باشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

خوب عزیز من من گفتم که میتونی به جای Matn من از ستون خودت استفاده کنی و بعد وقتی که سرچ میکنی اون کلمه رو این میاد اون کلمه ای رو که توی تکس نوشتی واسه سرچ رو واست پیدا میکنه که !..حالا شما میگین که چرا بقیه رو پیدا نمیکنه خوب عزیز من حتما اون کلمه ای رو که سرچ میکنین تو بقیهء متن ها نیست!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
خوب عزیز من من گفتم که میتونی به جای Matn من از ستون خودت استفاده کنی و بعد وقتی که سرچ میکنی اون کلمه رو این میاد اون کلمه ای رو که توی تکس نوشتی واسه سرچ رو واست پیدا میکنه که !..حالا شما میگین که چرا بقیه رو پیدا نمیکنه خوب عزیز من حتما اون کلمه ای رو که سرچ میکنین تو بقیهء متن ها نیست!

شاید من منظورم رو درست نگفتم

من مشتقات یه کلمه رو میخوام و مطمئنم که تو دیتا بیس هست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

خوب وقتی که تو کلمه آب رو سرچ کنی این هرچی آب هست رو واست در میاره وحتی اگه کنارش آب ش باشه...

دیگه دقیق تر نمیدونم!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام عزیز این دمو رو ببین منظورت اینه ؟ اگه هست بگو سورسی که نوشتمو بزارم

کلیک کنید

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0
سلام عزیز این دمو رو ببین منظورت اینه ؟ اگه هست بگو سورسی که نوشتمو بزارم

کلیک کنید

آره همینه یه لطف کن بزارش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سورست ناقصه. فارسی رو ساپورت نمی کنه.

روش دیگه ای هم واسه نمایش متن فارسی بکار بردم بازم utf رو ساپورت نمی کنه (ورژن آخر basic4anroid هم دارم):

Dim Data() As Byte
Data = "سلام".GetBytes("UTF8")
Dim s As String
s = BytesToString(Data, 0, Data.Length, "UTF-8")
ToastMessageShow(s,True) 

مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟

لطفا یکی کمک کنه توی سایت های خارجی هم گشتم نیافتم*عصبانی2*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

به احتمال زیاد متنی که تو دیتابیس قرار دادی کپی و پیست کردی قبول نمیکنه و ساپورت نمیکنه حالا شما تو گوشی هم تست کن ببینید

بنده دمو هم گذاشتم اگر مشکل داشت سورس رو قرار نمیدادم

کلیک کنید

دوست عزیز همینطور که پست ها مشکل دارن و شما مشکل رو میگیری اون کلید تشکر هم یه استفاده ی کنید

موفق باشید

  • پسندیدن 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ببین اصلا دیتا بیس رو بیخی شو.

متن دکمه هام دیگه باید فارسی نشون داده بشه دیگه.

من اصلا متن دکمه هامو که توی پنجره ی designer در خصوصیت text مثلا مساوی "تایید" یا "انصراف" که می ذارم بعد از کامپایل درست نشون نمیده و عجق وجق نشون میده*عصبانی2*

آرمین جون من سورس خودتو توی جدید ترین ورژن basic 4 android تست گرفتم ولی فارسی نشون نداد.

*عصبانی2*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

روی گوشی هم تست کنید ببینید همینطوره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

گوشی ندارم.

شما لطفا برنامه خودتون رو روی blue stack تست کنید ببینید فارسی نشون میده یا خیر؟

توی خود basic 4 android شما هیچ گزینه ای نیست واسه ساپورت فونت ؟

چون توی VB6 من قبلا تست می کردم یه گزینه بود میذاشتم روی Arabic و اونقوت فارسی رو ساپورت می کرد ولی توی VB4android اینو نیافتم*گریه*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

توی سایت های خارجی رفتم و اینو واسه رمز گذاری فارسی یافتم :

http://itpro.cz/juniconv/

ولی نمی دونم چطوری استفاده کنم ازش؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

دوست عزیز شما از اندروید ورژن چند استفاده میکنید ؟؟؟ 2 ؟؟

اگه اندروید ورژن 4 و SDK ورژن 23.0.2 استفاده کنید قانونا نباید مشکل داشته باشه.

در ضمن احتمال 99% روی گوشی درسته. شما اگه خودتون اندروید ندارید لطف کنید فایل apk رو زیپ کنید و پیوست کنید تا ما دانلود کنیم

و بهتون بگیم که در گوشی درسته یا نه ! اگه توی گوشی درسته پس عیب از همون Emulator است .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

توی عکس زیر ببینید من اندروید 23.02 رو نصب دارم:

basic_4android_android_230_02.jpg

این برنامه ی من دیگه نیازی به آپلود نداره خیلی سادست یه پیام ساده "سلام" رو با msgbox می خوام نمایش بدم که اینطوری میشه:

barname_moshkel_farsi.jpg

این برنامه آرمین :

utf_basic4andrpoid.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

من یک سوال از شما میپرسم جواب بدید . بیایید اصلا در یک موضوعی بحث کنیم !

شما به دلیل اومدین الان اندروید 4.4 و 4.3 و 4.2 و 4.1 رو استفاده کردید؟

باید قبول داشت که درسته که همه اندروید دارن. ولی دلیل نمیشه ورژن اندروید همه ی اونها حتما 4.2 باشه ! قبول دارید این رو ؟

توی پرانتز هم بگم که ممکنه مثلا اندروید 4.4.2 یک جا به دردتون بخوره ولی بدون هیچ شکی توی این سطحی که من و شما هستیم

فعلا همون اندروید 4 کافیه(زیاد هم هست چون خیلی ها ورژن اندرویدشون پایینه) *لال*

به نظر من حداکثر api ای که باید نصب باشه api 14 هست که مربوط به اندروید 4 میشه !

attachment.php?attachmentid=439&stc=1

خیلی شیک و مجلسی !

بدون هیچ شکّی شما برنامه های مربوط به اندروید رو از انجمن ما دانلود و نصب نکردید !

خیلی دانلود هایی داشتید که الان داره به کارتون نمیاد.

این همه اندروید رو همه با هم نصب کردید از 1.5 بگیر تا 5 *لال*

کاری رو که میگم انجام بدید:

اول یک AVD جدید بسازید از روی API 14 یعنی همون Android 4 . اگه مشکل حل شد که خیر و برکت !

اگه حل نشد:

http://answercenter.ir/thread3.html یا http://answercenter.ir/thread339.html

نتیجه رو گزارش بدید . موفق باشید !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
 اشتراک گذاری

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...